Helena-Reet: Pakkaan tavaroita automatkalle Suomeen… heti selviää totuus, miten paljon pieneen autoon tavaraa mahtuu

Helena-Reet: Pakkaan tavaroita automatkalle Suomeen… heti selviää totuus, miten paljon pieneen autoon tavaraa mahtuu

NordenBladet – Jo lauantaina starttaa lasten kanssa suurelle, monta viikkoa kestävälle automatkalle Suomeen, jossa käytännöllisesti katsoen kierrämme koko maan. Olen sopinut useita tapaamisia ja Estella Elishevalla on suunnitelmissa tehdä erilaisia fotosessioita sekä hänen Instagram-tiliään (@Estella.Elisheva), kotisivuaan (EstellaElisheva.com) että OHMYGOSSIP teen:iä (ks. kotisivu TÄSTÄ, Insta TÄSTÄ) varten.

Matkaohjelmaan mahtuu joukoittain SPA-keskuksissa käyntejä, paljon erilaisia ravintoloita ja hotelleja, tapaamisia monien ystävien ja yhteistyökumppanien kanssa, toimistoissa käyntejä, kiinteistöjen tarkastamista (on pieni ajatus ostaa Pohjois-Suomesta maata ja kiinteistöjä) ja hyyyyyvin paljon autolla ajamista. Nyt, kun ensimmäiset Elisheva & Shoshana hoitokosmetiikkasarjan tuotteet on kohta saatu markkinoille, toivon, että jo tämän matkan aikana voin pohtia erilaisia yhteistyömahdollisuuksia. Tuotepakkaukset (stanssaus, paino, rasioiden jälkikäsittely) tilasin tallinnalaisesta painoyrityksestä Joon.eu ja niiden pitäisi saapua tänään tai huomenna. Sitten minun täytyy vielä ehtiä pakata itse valmistamani käsityösaippuat rasioihin, jotta voin ottaa valmistuotteet matkalle mukaan. Koska E&S-tuotteet ovat premium-luokkaa ja tarkoitetut perinteistä tyyliä ja korkeaa laatua arvostavalle kuluttajalle, näen jälleenmyyjinä ennen kaikkea apteekit. Olemme asettaneet erittäin paljon painoa koostumukselle ja pidämme itseämme nimenomaan apteekkikosmetiikkasarjana. Meidän tuotteitamme kuvaavat rehellisyys, tehokkuus ja laatu. Ilmoitamme pakkauksessa myös allergeenit, jos niitä on, ja jonkun aineen osalta niitä voi luonnolliseen tapaan esiintyä 0,0001 %. Pääosa meidän jo myynnissä olevista ja kohta myyntiin tulevista tuotteistamme on luotu juuri henkilöille, joilla on herkkä iho. Meidän tunnuksemme on: So gentle, so pure! (Niin hellävarainen, niin puhdas!). Tämä tunnus muistaen valmistuvat kaikki meidän tuotteittemme reseptit. Kaikki avainainesosat ovat luonnollisia ja pääosan niistä olemme kasvattaneet, poimineet ja kuivanneet itse.

Siten mukaan pakattavia tavaroita on hirveän paljon. Kolmen henkilön kahden viikon vaatteet, laukut, jalkineet, tuotenäytteet (monta laatikkoa), koulutavarat (läksyjä tulee siitä huolimatta, että ei käy koulussa), viulu, SPA- ja treenivarusteet, retkivaatteet, hiihtovaatteet, Ivankan leikkikalut, tietokoneet, pienet autotelevisiot, jne… OMG – tämä luettelo on niin pitkä. Lisäksi otan mukaan vielä laatikon ruokaa ja juomia, joita voimme matkalla ollessamme taukopaikoilla nauttia. Ja itsellekin illaksi vaalean alkoholittoman oluen Saku GO – minun viime aikojen uuden suosikkini! Yksi suuri matkalaukku on jo pullollaan tavaraa ja en ole vielä oikeastaan edes alkanut pakata. Päätin lähteä pienellä autolla (kuluttaa vähemmän bensiiniä, sillä ajettavana on hyvin pitkiä välimatkoja), mutta sen miinuksena on tietysti pienempi tila.

Tämän päivän tilanteen mukaan matkareitti on tällainen. 20. lokakuuta – yövymme Tampereella Original Sokos Hotel Ilveksessä, 21. lokakuuta Vaasan lähellä Vöyrissä (vuokrasin sieltä suomenruotsalaisilta koko talon), 22. lokakuuta Oulussa Break Sokos Hotel Edenissä, 23.-24. lokakuuta Sirkka Levi Hotel SPA:ssa, 25.-27. olemme Rovaniemellä (en ole vielä päättänyt, vuokraanko koko talon vai yövymmekö hotellissa… päätän juoksevasti), 27. lokakuuta suunnittelen yöpymistä joko Kajaanissa tai Iisalmessa jossakin hyvässä hotellissa (katson taas juoksevasti, kuinka pitkän matkan viitsin ajaa), 28.-29. yövymme Kuopiossa Original Sokos Hotel Puijonsarvessa, 30. lokakuuta on vielä auki, mutta uskon, että yövymme Jyväskylässä, 31. lokakuuta päivä Helsingissä ja Viking Linella takaisin Tallinnaan. Te, jotka olette samoihin aikoihin samoissa paikoissa ja haluatte pohtia yhteistyötä, ottakaa rohkeasti yhteyttä – kirjoittaa FB:hen tai lähettäkää sähköpostia osoitteeseen info@nordenbladet.com! Aurinkoa! Halaan!


Tags assigned to this article:
FinlandmatkablogimatkailuSuomi

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory