Helena-Reet: Suurenmoinen inspiraation ja myönteisten tunteiden täyttämä päivä yhdessä Jon ja Janni Olsson Delérin kanssa

Helena-Reet: Suurenmoinen inspiraation ja myönteisten tunteiden täyttämä päivä yhdessä Jon ja Janni Olsson Delérin kanssa

OHMYGOSSIP – Tunnetteko toisinaan, että tarvitsette lisäinspiraatiota, uusia tuntemuksia, jotain uutta. Mikä löydän inspiraatiota lähinnä blogeista ja vlogeista. Surffaan usein blogista blogiin (vlogista vlogiin), mutta inspiraation löytäminen ei silti ole helppoa. Tänään katselin erilaisia ruotsalaisia bloggaajia ja satuin Janni Olsson Delérin blogiin ja sieltä edelleen hänen puolisonsa Jonin vlogiin – aivan fantastinen bloggaajapari! Se, miten he vloggaavat, on suorastaan – superupeaa! Love it so much!

Ihmettelin, etten ole nähnyt heidän blogiaan aiemmin, sillä lue usein erilaisia ruotsalaisia blogeja. Muuten, joka pitää blogeista, Ruotsissa on erittäin paljon superhyviä bloggaajia! Minä pidän blogeista ja vlogeista, jotka perustuvat laatuun – joista näkee sekä omistautumista, entusiasmia että vaivannäköä – laadukkaita kuvia, harkittu juoni jne. Tänään esittelen siis nämä kaksi blogia.

Jonin ja Jannin blogeista (katso: jonolssondeler.com ja janniolssondeler.com) heijastuu niin paljon MYÖNTEISYYTTÄ! Havahduin heti näkemään – pidän ”Yes”-ihmisistä – myönteisistä ihmisistä, jotta näkevät elämässä hyvää, eivät huonoa. Jotka elävät täysillä, mutta osaavat samalla arvostaa elämässä pieniä asioita, tukevat ja rakastavat toisiaan, ovat kunnianhimoisia, sopivassa määrin turhamaisia ja osaavat nauttia elämästään. Samoin herättää huomiota se, että ihmisillä on harrastuksia. Voi tuntea, tehdäänkö jotain intohimolla vai muuten vain – heidän postituksistaan voi nähdä, että teemaan suhtaudutaan sydämellä – kokeillaan uusia kameroita, faneihin ollaan yhteydessä suoraan, etsitään itseään, ollaan täynnä energiaa – puhumattakaan aktiivisesta ja urheilullisesta elämäntavasta, jota molemmat harrastavat. Olen viettänyt tänään koko päivän Jon ja Janni Olsson Delérin kanssa – en yksinkertaisesti voinut lopettaa. Tällä hetkellä on sellainen tunne, kuin olisimme jo vanhat ystävykset. Otin jopa tietokoneen juoksumatolle mukaan katsoakseni Jonin vlogeja… Hehee… Huomaamattani kuntoilin pitkään, sillä aika yksinkertaisesti lensi niin nopeasti. Kiitos teille niin upeista vlogeista ja postituksista! Olette erittäin myönteisiä ja inspiroivia!

Tämän päivän blogin päättääkin yksi Jonin lause. Lainaan: ”When you think it´s enough, double it!” (”Jos ajattelet, että riittää, tuplaa se!”). Ajatus, joka sopii lähes kaikkiin tilanteisiin. Aurinkoa – halaan!

You can always find me in the ?-shade… ???

A post shared by Janni Olsson Delér (@jannid) on

Kuva: Jon ja Janni Olsson Delér (YouTube)


Tags assigned to this article:
Janni Olsson DelérJon Olsson Delér

Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory