Numerologian salaisuudet: LUONTO antaa jokaiselle ihmiselle lahjan, laske ja katso, millainen sinun lahjasi on!

Numerologian salaisuudet: LUONTO antaa jokaiselle ihmiselle lahjan, laske ja katso, millainen sinun lahjasi on!

OHMYGOSSIP – Meille kaikille annetaan syntymän hetkellä erityinen lahja, joka tekee meidät erilaisiksi ja ainutlaatuisiksi ja joka antaa meille erityisiä taitoja ja kykyjä. On erittäin tärkeää, ettei näitä kykyjä päästetä hukkaan. Kehittämällä sinulle annettua lahjaa voit saavuttaa ennennäkemättömiä korkeuksia ja näin millä tahansa elämän alueella. Numerologian avulla tätä prosessia voi nopeuttaa ja alkaa heti kehittää omaa lahjaa. 

Millainen on syntymäaikaasi liittyvä luonnon mukaasi antama lahja.

Saadaksesi tietää, millaisia kykyjä luontoa sinulle antoi, tulee tarkkailla syntymäpäivääsi. Aseta kaikki numerot riviin, kunnes saat numeron 1 – 9 – se onkin sinun lahjasi numero. Esimerkiksi: synnyit 15.01.1980. Asetamme kaikki numerot riviin: 1+5+0+1+1+9+8+0=25. Nyt taas 2+5=7. Lahjan numero tässä tapauksessa on – 7. Kun lahjan numero on laskettu, tulee vain lukea sen merkitys ja saat tietää, millaisella alalla saavutat menestystä.

1 – johtajakykyjen tunnus. Saavutat suurta menestystä missä tahansa kollektiivisessa työssä, siksi, että osaat saada ihmiset osallistumaan ja seuraamaan itseäsi. Henkilöt, joilla on tällaisen lahjan numero, ovat yritteliäitä, vastuuntuntoisia, pitkäjännitteisiä ja sosiaalisia. Olet synnynnäinen johtaja. Jos ole tällä hetkellä matalammassa asemassa, pidä mielessäsi, että kaikki ovat aloittaneet matalalta – ja ala toimia aktiivisesti.

2 – rauhan ja diplomatian tunnus. Tämä numero siunaa omistajaansa neuvottelutaidolla. Osaat toimia vaativien ihmisen kanssa ja ratkaista helposti kaikenlaisia konflikteja ja kiistoja. Ihmiset, joilla on tällaiset kyvyt, voivat saavuttaa menestystä lähes kaikilla aloilla: heistä tulee hyviä psykologeja, asianajajia, diplomaatteja ja yrittäjiä.

3 – elämänilon ja inspiraation tunnus. Ne, joita on siunattu tämän kyvyn tunnuksella, eroavat runsaalla mielikuvituksellaan, energisyydellään ja halullaan luoda jotakin ja myös taidolla ilmaista ajatuksiaan niin vakuuttavasti, etteivät edes läheiset ihmiset aina pysty erottamaan harhautusta totuudesta. Kolme-ihmiset saavuttavat suurta menestystä taiteellisilla aloilla – varsinkin näyttelijöinä.

4 – käytännöllisyyden ja keskittymisen tunnus. Suuri keskittymiskyky ja erityinen huomio yksityiskohtiin auttavat ihmisiä, jotka ovat tämän numeron vaikutuksen alaisia, saavuttamaan menestystä jopa kaikkein raskaimmassa ja yksitoikkoisimmassa työssä. He selviävät menestyksellä vaikeista laskennoista ja laativat tarkkoja suunnitelmia, siksi he toteuttavat itseään loistavasti rahoitusalalla, samoin arkkitehtuurin ja rakentamisen aloilla.

5 – uteliaisuuden ja energisyyden tunnus. Ne, jotka ovat syntyneet tämän merkin alaisuudessa, pyrkivät oppimaan tuntemaan ympäröivää maailmaa, analysoimaan ja selittämään sen ihmeellisiä ilmiöitä. Ja aina numeron viisi ihmisiä on siunattu loputtomilla voimavaroilla avaamaan itselleen ja ympäröiville ihmisilleen uusien tietojen horisontit. Heistä tulee erinomaisia tiedemiehiä, opettajia ja arkeologeja.

6 – velvollisuuden ja uskollisuuden tunnus. Luonto on siunannut tämän numeron henkilöitä suurella voimalla, joka ilmenee täydellisenä korkeiden inhimillisten tavoitteiden palvelemisessa. Tällaiset henkilöt – ovat loistavia kasvattajia, opettajia ja lääkäreitä. Aina silloin, kun heidän työnsä on riittävän kaukana mainitusta luettelosta, he herättävät huomiota läheisten auttamisessa: he tukevat, antavat viisaita neuvoja ja kasvattavat suurenmoisesti lapsiaan.

7 – luovuuden ja viisauden tunnus. Se, jota siunaa tämän lahjan numero, on hyvin älykäs ja hänellä on analyyttisiä kykyjä. Numeron seitsemän ihmiset hankkivat helposti tietoa, syventyvät asioiden olemukseen, luovat syviä siteitä maailman ilmiöiden välillä. Hyvin ymmärtäviä: taito ”nähdä ihmisen läpi” ilmenee yleensä jo lapsuudessa. He toteuttavat itseään menestyksekkäästi millä tahansa intellektuaalisella ja luovalla alalla. Lisäksi joillakin heistä kehittyy ajan mittaan selvännäkijän kykyjä.

8 – tahdon ja lujuuden tunnus. Tämän numeron vaikutuksessa syntyneet ovat kykeneviä löytämään ratkaisun mihin tahansa hankalaan tilanteeseen ja ylittämään kaikki esteet tiettään tavoitteen suuntaan. Numero kahdeksan ihmiset saavuttavat suurta menestystä kaikilla aloilla, jotka vaativat moraalista tai fyysistä sietokykyä, varsinkin urheilun alalla.

9 – luovuuden tunnus. Usko ihanteeseen ja pyrkimys maailman täydellisyyden suuntaan erottaa ne, joihin vaikuttaa tämä lahjan numero. Tällaiset henkilöt ovat esteettisesti vastaanottavia ja luovia, siksi he toteuttavat luovilla aloilla: suullinen luovuus, näytteleminen, musiikillinen luovuus.

Lähde: Näkkälän noidan noitapäiväkirja


Tags assigned to this article:
Näkkälän noitaNumerologian salaisuudet

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory