VIISI SUOJELUSENKELISI MERKKIÄ, joita ei saisi jättää huomiotta

VIISI SUOJELUSENKELISI MERKKIÄ, joita ei saisi jättää huomiotta

OHMYGOSSIP – Enkelit ovat jumalallisia valon ja rakkauden olentoja, jotka on lähetetty meidän elämäämme vartijoiksi ja oppaiksi. Suojelusenkelit ovat ainutlaatuisia jokaisen ihmisen osalta. Jokaisella meistä on oma tiimimme. Jollakin ihmisellä on yksi enkeli, toisilla voi olla enemmän. Niiden määrästä riippumatta voit aina kääntyä myös muiden enkeleiden puoleen, kun tunnet siihen tarvetta. 

Enkelit kunnioittavat vapaata tahtoasi ja välttävät suoraa sekaantumista elämääsi, jos et pyydä sitä, mutta usein ne jättävät sinulle merkkejä. Kun pyydät apua, enkelisi kommunikoivat kanssasi intuitiivisilla tunteilla ja monilla muilla tavoilla. Jos et ole päätöksessäsi varma, voit aina pyytää ”merkkiä”. Enkelien merkit auttavat meitä tuntemaan suoran yhteyden, vahvistavat intuitiotamme ja antavat meille varmuutta liikkua eteenpäin.

Kun enkelit haluavat herättää huomiotasi, varoittaa sinua tai muistuttaa sinua jostain tärkeästä, on monia yleisiä tapoja, mille ne pyrkivät herättämään huomiotasi.

Tässä on viisi viestiä, joita et saisi jättää huomiotta:

KORVIEN SOIMINEN. Korvien soiminen – se on hyvin tavallinen tapa, jolla enkelit ojentavat sinulle auttavan kätensä. Se on vahvistava merkki. Sillä enkelit pyytävät sinua kiinnittämään huomiota siihen, että intuitiosi on oikealla tiellä.

NUMERO 11. Numerot – ne ovat yleismaailmallista kieltä, jota enkelit käyttävät viestintään. Numeroiden toistuminen sisältää viestin, riippumatta siitä numerosta, jonka näet. 11 – se on herätys. Enkelisi kutsuvat sinua ”heräämään” henkisesti ja löytämään totuuden, josta olet epävarma, mutta jonka tiedät olevan totta.

SULAT. Yllättävä sulan löytäminen – se on selvä merkki suojelusenkeliltäsi uskomiseen. Varmuus siitä, että kaikki menee hyvin ja et ole yksin. Se on muistutus siitä, että pyytäisit enkeleiltäsi apua ja ohjausta, etkä ryhtyisi kamppailemaan ongelman kanssa yksin.

HAUKAT. Haukka – se on intuition tunnus. Enkelit lähettävät haukkoja merkkinä siitä, että tulee seurata omia vaistoja, koska intuitiosi on silloin täysin oikea.

AURINGONSÄTEET. Sinun Solar plexus –chakrasi on hyvin herkkä energian suhteen. Juuri siksi intuitiosta sanotaan myös, että ”on sellainen tunne vastassa, että…”. Enkelisi lähettävät tälle alueelle tunteen, jolla varoittavat sinua siitä, että kaikki ei ole aivan oikein. Se voi tuntua pahoinvointina, painostuksena ja epämiellyttävyytenä. Älä jätä näitä merkkejä huomiotta, kiinnitä huomiota siihen, mitä on tapahtumassa. Esimerkiksi kun tunnet pahoinvointia aina silloin, kun olet jonkin tietyn ihmisen lähellä, se on merkki siitä, että kaikki ei ole kunnossa ja sinun tulee tietää se ja toimia tilanteen mukaan (esimerkiksi välttää tämän ihmisen kanssa kahdestaan jäämistä).

Lähde: NordenBladet.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory