22 TUNNETTUA VIULISTIA tarjoaa neuvojaan. Nuorin heistä, 12-vuotias skandinavialainen viulisti Estella Elisheva: ”Haluan ehdottomasti kokeilla tulevaisuudessa erilaisia ​​viuluja ja pidellä käsissäni kuuluisaa Stradivariusta ja muita mestariteoksia”

22 TUNNETTUA VIULISTIA tarjoaa neuvojaan. Nuorin heistä, 12-vuotias skandinavialainen viulisti Estella Elisheva: ”Haluan ehdottomasti kokeilla tulevaisuudessa erilaisia ​​viuluja ja pidellä käsissäni kuuluisaa Stradivariusta ja muita mestariteoksia”

OHMYGOSSIP – Viulu on yksi maailman monipuolisimmista instrumenteista – valitettavasti se on myös yksi vaikeimmin valittavista. ConsumerHelp.guide kysyi kuuluisilta viulisteilta (Estella Elisheva, Tasmin Little, Sophie Armstrong, Jenny Oaks Baker, Damien Escobar, Una Palliser, Anastasios Mavroudis, Justerini Brooks, Lindsey Stirling, Sarah Charness, Ariella Zeitlin-Hoffman, Deni Bonet, Hannah Kirby, Rohan Roy, Asher Laub, Judy Kang, Anne Harris, Rob Landes, Philippe Quint, Dr. David Wallace, Val Vigoda, Elena Thompson), mikä heidän huippuvalintansa heidän taitoihinsa ja kokemuksiinsa perustuen oli, ja miksi.

Vain 12-vuotias Estella Elisheva on kysytty viulisti. Nuoresta iästään huolimatta hän löytää inspiraatiota klassisesta musiikista ja taiteilijoista. Hän antaa konsertteja kaikkialla Pohjoismaissa ja hänen on katsottu olevan yksi ikäluokkansa lahjakkaimmista muusikoista. Voit katsoa hänen kotisivuaan estellaelisheva.com tai tilata hänen YouTube-kanavansa.

“Olen hyvin nuori ja minulla ei ole vielä paljon kokemusta eri viuluista. Itse käytän Magginin kopiota, mutta Lance Armstrong on kerran sanonut: Ei ole kyse polkupyörästä. Minä sanon teille saman: ei ole kyse viulusta – tärkeintä on tunne, rakkaus musiikkiin ja asenne. Mielestäni suurten viulistien kanssa on sama – he voivat soittaa helppoa lasten musiikkia, mutta kuulet ja tunne eron ja huomaat heti heidän suuruutensa.

Haluaisin ehdottomasti kokeilla testata erilaisia ​​viuluja tulevaisuudessa ja pidellä kuuluisaa Stradivariusta ja muita mestariteoksia. Mutta juuri nyt keskityn harjoitteluun ja soittamiseen niin hyvin kuin osaan. Teen yhteistyötä nykyisen viuluni kanssa, olemme ystäviä ja tuemme toisiamme – jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Minulla ei ole huonoa sanottavaa nykyisestä viulustani. Ei ole mahdollista soittaa, jos ei pidä “kumppanistaan”, ja sellainen viulu minulle on. Ajattelen vaativammista viuluista sitten, kun siihen tulee tarvetta.”

Lue alkuperäinen artikkeli, jossa kaikki nämä 22 tunnettua viulistia tarjoavat neuvojaan, tästäMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory