Helena-Reet: Meidän pienet puutarhajuhlamme, integroitumista ja 12 laatikkoa jäätelöä Balbiinon Jätskiavulta

Helena-Reet: Meidän pienet puutarhajuhlamme, integroitumista ja 12 laatikkoa jäätelöä Balbiinon Jätskiavulta

OHMYGOSSIP – Eilen pidimme kotipuutarhassa Estella Elishevan (12) ja Ivanka Shoshanan (10) yhteisiä synttäreitä. Estella aloitti aamun 4 km juoksulla ja raikkaalla smuutilla Ivanka valitsi vaatteita, joita vieraiden saapuessa käyttää.  Minulla valmistelut olivat alkaneet jo keskiviikkona. Monta päivää hioin puutarhaa, leikkasin ruohoa ja perjantaina aloin valmistella ruokia – tein koko ruokalistan alusta loppuun itse. Menu kuitenkin oli hyvin yksinkertainen – makaronisalaatti, uuniperunat, nakit, tuoresalaatti ja hedelmät sekä jälkiruoaksi vadelma-mansikka-mustikka-banaani kermakakut. No, ja sitten vielä popkornia ja Baltiinon jäätelöt!

Olette varmasti nähneet sen tyytyväisen ilmeen, jonka lapset loihtivat kasvoilleen, kun syövät jäätelöä? Mutta oletteko nähneet lasten ilmettä, kun puutarhaan ajaa jäätelöauto ja nostaa kyydistä 12 suurta jäätelölaatikkoa – jokaisessa laatikossa 20-40 jäätelöä?! Jos ette ole sellaista ilmettä nähnyt, minä kuvaan sitä… Oikeastaan en pysty kuvaamaan sitä, uskon, että historian parhaillakin kirjailijoilla voisivat sanat loppua. Toisin sanoen puutarhaamme ajoi Balbiino-yrityksen Jätskiapu (Jätsiabi) ja järjesti pienille syntymäpäivän viettäjillemme mieliinpainuvan lahjan. Niin meidän kuin naapuriemmekin pakastimet ovat vielä kauan jäätelöä tulvillaan. Suuret kiitokset, Balbiino!

Estella oli suunnitellut synttäreiksi joukoittain kiinnostavia leikkejä – aarteenmetsästyksestä erilaisiin urheilupeleihin saakka. Hän on hyvin luova – hän osaa keksiä vähäisistä välineistä jännittäviä asioita. Kolme ystävätärtä jäi meille yöksikin, tytöt pelasivat pitkään Aliasta, Monopolia ja integroituivat – osa Estellan vieraista oli nimittäin kotikieleltään venäläisiä ja toiset taas virolaisia. Koulussa (Tallinnan juutalainen koulu) Estella puhuu venäjää, mutta musiikkitunneilla (Sakun musiikkikoulussa), urheiluharjoituksissa ja naapureiden kanssa taas viroa. Sää oli mahtava ja pienet puutarhajuhlamme onnistuivat kaikin puolin!Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory