8 HÄMMÄSTYTTÄVÄÄ aspiriinin (salisyylihappo) käyttömahdollisuutta, joista et luultavasti tiennyt mitään! + Millaisessa ruoassa on luonnollisia salisylaatteja

8 HÄMMÄSTYTTÄVÄÄ aspiriinin (salisyylihappo) käyttömahdollisuutta, joista et luultavasti tiennyt mitään! + Millaisessa ruoassa on luonnollisia salisylaatteja

OHMYGOSSIP – Salisyylihappoa on käytetty kivun lievitykseen ja tulehduksen vähentämiseen jo 400-luvulta alkaen. Se on aktiivisesti käytössä myös sydänsairauksien hoidossa ja veritulppien ennaltaehkäisyssä. Nykyisin salisyylihappo on aspiriinin tärkein ainesosa. Tällä valmisteella on kuitenkin paljon ainutlaatuisia käyttömahdollisuuksia, joista enemmistö meistä ei tiedä mitään tarkempaa.

Salisyylihappoa (salisylaatteja) esiintyy luonnostaan useissa kasveissa, kuten pajussa, lamosalalissa (Gaultheria procumbens L.), tähtikimikissä (Cimicifuga racemosa L. Nutt.), poppelien kuoressa (Populus spp.) sokerikoivun (Betula lenta L.) kuoressa ja myös useissa hedelmissä, mausteissa ja muualla ruoassa. Suurin pitoisuus on appelsiineissa, vadelmissa, aprikooseissa, kirsikoissa, säilötyissä tomaateissa, kanelissa, curryssä, oreganossa, paprikassa, timjamissa ja hunajassa.

Tässä on aspiriinin 8 käyttömahdollisuutta:

1. Aspiriini kuivattaa finnejä, hoitaa aknea ja auttaa ihoa nuorentumaan. Ihmisillä syntyy vielä murrosiän jälkeenkin toisinaan finnejä, mutta niitä voi tehokkaasti kuivattaa aspiriinin avulla. Ensin sinun tulee pieniä tabletti ja kostuttaa sitä pienellä määrällä vettä. Seuraavaksi levitä tehty pasta finnille ja anna sen olla sillä muutama minuutti, jotta se vaikuttaisi. Sitten pese vedellä ja saippualla. Punotus on laskenut ja finni katoaa asteittain. Aspiriinin salisyylihappo hoitaa punotusta, ihottumaa ja aknea, mutta myös poistaa kuolleita ihosoluja ja liiallista rasvaa. Aluksi sinun tulee pieniä 5 aspiriinitablettia ja sekoittaa jauhe ¼ lasilliseen vettä ja yhteen teelusikalliseen hunajaa. Kun se on valmis, levitä tuloksena oleva sekoitus iholle ja anna vaikuttaa 10 minuuttia. Pese sitten iho lämpimällä vedellä. Jos teet naamion usein, se hoitaa kaikkia iho-ongelmia ja nuorentaa ihoa merkittävästi.

2. Hoitaa ihon paksuuntumia. Aluksi tarvitsee pieniä 5 aspiriinitablettia, sitten sekoittaa ne sitruunamehuun ja puoleen teelusikalliseen hunajaa. Voitele saadulla pastalla jalkojen paksuuntumia ja kääri jalat lämpimään pyyhkeeseen. Kiinnitä teipillä. Poista kääre 10 minuutin kuluttua, niin saavutettu tulos yllättää sinut!

3.Vapauttaa hilseestä. Sinun pitää murskata 2 aspiriinitablettia ja tehdä niistä hienoa jauhetta. Lisää tämä jauhe sampooseesi ja joidenkin minuuttien kuluttua voit pestä sen pois, kuten tavallisesti. Tämä koostumus hoitaa ja ennaltaehkäisee tehokkaasti hilsettä.

4. Poistaa hikitahrat vaatteista. Yllättävää, miten tämä yksinkertainen vinkki auttaa sinua vapautumaan vaatteissa olevista tahroista. Murskaat vain yksinkertaisesti pari aspiriinitablettia ja lisäät niille puoli lasia vettä. Sen jälkeen pese likaantunut paikka tällä sekoituksella ja anna sen seistä muutama tunti.

5. Palauttaa hiusten värin. Jos hiuksesi ovat värjätyt vaaleiksi, niin valitettavasti klooria sisältävä vesi voi vahingoittaa hiuksiasi vakavasti. Saat kuitenkin hiustesi kiillon ja tuuheuden, kun liuotat 8 aspiriinitablettia lasilliseen lämmintä vettä ja voitelet sillä hiuksesi. Anna vaikuttaa hiuksiin noin 10–15 minuuttia.

6. Puhdistaa astiat rasvasta. Sinun pitää valmistaa puhdistuspasta sekoittamalla sitä varten joitakin pienittyjä aspiriinitabletteja pieneen määrään vettä. Sitten pyyhi sillä astiat ja tulos on hämmästyttävä.

7. Auttaa kasveja pysymään kauemmin tuoreina. Sinun tulee lisätä pienitty aspiriini kukankasteluveteen, niin se siirtää niiden lakastumista tuonnemmaksi. Sen jälkeen voit olla varmat, että kukat säilyvät kauemmin raikkaina.

8. Auttaa hyönteisenpuremiin. Kutinan ja tulehduksen lievitykseen tulee pienitty tabletti sirotella puremiin. Älä unohda, että sinun tulee kääntyä lääkärisi puoleen, jos olet mehiläisen pistoksille allerginen.

Lähde: NordenBladet.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory