Salattujen elämien tökeröt lavasteet naurattavat somessa – verrattiin Pomo piilossa -ohjelmaan

OHMYGOSSIP – Salatut elämät -sarjan eilisessä jaksossa nähty kohtaus, jossa sarjan hahmot Eva ja Monica on kuvattu merellisissä tunnelmissa naurattaa sarjan katsojien keskuudessa muun muassa Twitter-palvelussa.

Lemmenlomalla jaksossa ollut kaksikko istuu kohtauksessa “rannalla”, joka ei monen katselijan mielestä ole kovin uskottava. Lavasteita on verrattu muun muassa Pomo piilossa -sarjan surullisenkuuluisaan maskeeraukseen ja taustan sanotaan näyttävän Windowsin klassiselta taustakuvalta. Sarjan tekijöille myös virnuillaan, että työryhmä on ilmeisesti matkustanut pitkälle saadakseen autenttiset lomamaisemat. Lue kommentteja täältä ja löytää videoita tästä.

Salatut elämät (puhekielessä Salkkarit) on FremantleMedia Finland Oy:n tuottama suomalainen draama- ja saippuasarja, jota esittää MTV3-kanava. Sarjan kuvaukset alkoivat maanantaina 16. marraskuuta 1998 ja sen ensimmäinen osa nähtiin MTV3:lla maanantaina 25. tammikuuta 1999. Alun perin sarjaa suunniteltiin tehtävän 540 jaksoa alkuvuoteen 2002 asti, mutta sopimusta on jatkettu sen jälkeen useita kertoja. Elokuussa 2014 julkistettiin tieto, että Salatut elämät jatkuu vielä ainakin kevään 2018 loppuun asti.

Lähde: Iltalehti


Tags assigned to this article:
Salatut elämätsalkkarit

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory