Helena-Reet: Meidän pieni kotileipomomme, minun pikkuinen harrastuskokkini, ideat uusista kukkapenkeistä + 2 NordenBladetiin liittyvää MISSIOTA!

Helena-Reet: Meidän pieni kotileipomomme, minun pikkuinen harrastuskokkini, ideat uusista kukkapenkeistä + 2 NordenBladetiin liittyvää MISSIOTA!

OHMYGOSSIP – Kenelle eivät maistuisi itse tehdyt kotiruoat ja lämpimät, juuri uunista tulleet piirakat ja leivokset. Meidän perheemme on niillä jo piloille hemmoteltu, sillä 11-vuotias tyttäreni Estella Elisheva on jo jonkinlainen harrastuskokki ja kokkaa lähes aina, kun koulusta, musiikkikoulusta ja treeneistä on vapaa hetki.

Eniten pidän siitä, että hän pitää suolaisten ja makeiden leivonnaisten (leivokset, piirakat, kroissantit) valmistamisesta ja kiinnostavien jälkiruokien (jogurttijäätelö, jogurttijälkiruoka, rahkakreemi jne.) testaamisesta, mutta välistä hän tekee myös arkisia ruokia. Viimeksi hän valmisti kotoisia makaroneja munan kera ja irlantilaisen padan. Raikkaita smuutteja en enää mainitsekaan, sillä niitä hän aikoi miksata jo lastentarhaiässä.

Nyt hieman minun toimistani. Piparminttutee on meidän perheemme yksi suurista suosikeista, siksi päätin kasvattaa tänä vuonna meidän ns. piparminttutarhaamme ja lisätä neljä uutta lajiketta, joita alan istuttaa (kasvien poimimisestani ja kuivaamisestani voi lukea TÄSTÄ). Tällä hetkellä maa on edelleen jäässä, joten heti kun yöpakkaset ovat ohi, alan istuttaa uusia taimia. Nyt taimet ovat meillä sisällä laatikoissa. Lisäksi teen lapsille pienen mansikkapenkin. Joitakin vuosia sitten meillä oli suuria mansikkapenkkejä, mutta hävitin ne, kun en jaksanut puuhata kaiken parissa – askareet kasvoivat ylivoimaisiksi. Minulla on puolen hehtaarin kokoinen puutarha, suuri kotitalous, pienet lapset, työ Skandinavian yhdessä nopeimmin kasvavassa mediakonsernissa NordenBladetissa (lue skandinavialaisesta mediakonsernista TÄSTÄ), jonka alaisuuteen kuuluvat nyt myös kaikki OHMYGOSSIP-sivustot, sekä erilaiset brändien kehitystyöt. Kaikkia viimeksi mainittuja teen vapaaehtoisena ja sen kalliin ajan lisäksi, jota tunteja, päiviä, kuukausia ja vuosia työhöni käytän, sijoitan huomattavasti myös omaa rahaani säilyttääkseni pohjoismaista kulttuuriperintöä ja esitelläkseni sitä sekä Skandinaviassa että koko maailmassa. Arvostan kulttuuria ja laadukasta mediaa ja haluan todella, että media olisi ihmisille ikään kuin totuuden peili ja oppimismuoto. Jotain, joka aiheuttaisi myönteisen tunteen, sivistäisi ja motivoisi olemaan parempi ihminen ja näkemään suuremman kuvan.

 


Vanhempi tyttäreni Estella Elisheva tarkkailee säännöllisesti postituksiani ja sanoo minulle usein: ”Äiti, älä pane niin paljon mainostekstiä, ihmiset yksinkertaisesti hyppäävät sen yli”. Minulle se ei kuitenkaan ole mainos. Minulle se on kuin totuuden julistaminen – haluan, että ihmiset näkisivät maailman laajemmin, haluan, että Pohjoismaat säilyttäisivät mystiikkansa ja haluan, että ihmiset eivät suorittaisi itsemurhia. Haluan, että ihmisten masennus vähenisi ja heissä kasvaisi rakkaus luontoa kohtaan, rakkaus eläimiä kohtaan ja mikä kaikkein vaikeinta – rakkaus läheisiään/sukulaisiaan kohtaan. Se voi kuullostaan imelältä – mutta minä todella haluan sitä. Haluan sitä kaikkea niin kovin, enemmän kuin rahaa, rikkauksia, kuuluisuutta tai muita yhteiskunnassa laajalti levinneitä hyveitä. NordenBladetin missio on pitää ja vahvistaa Pohjoismaiden kulttuuriperintöä ja välittää perinteitä ja arvoja, luoda yhteistyöverkostoja, muokata Pohjoismaiden asukkaille parempaa tulevaisuutta, jakaa tietoa ja tarjota laadukasta tietoa. Ehkä juuri siksi menestymmekin, että meillä on sydän oikeassa paikassa – me emme pyri tilastosaavutuksiin vain tyytyväisyyteen. Meitä kiinnostavat alueet ovat hyvinvointiyhteiskunnan arvojen kehittäminen, ympäristö, politiikka, kulttuuri, matkailu, koulutus, tiede, alueellinen yhteistyö, terveys, lapset ja perhearvot. Alalehtemme (OHMYGOSSIP) aihepiireihin kuuluvat muoti ja kauneus, suhteet ja viihdeteemat. Lisäksi hallinnoimme blogiympäristöjä Bloglist24 ja NordicBloggers, joiden alaisuuteen on kerääntynyt lähes 300.000 bloggaajaa.

Toisinaan tämä kaikki käy yli voimien. Mutta nyt tunnen yhä enemmän, että pidän ajanvietosta puutarhassa. En siksi, että tavoittelisin täydellistä rikkaruohotonta puutarhaa. Päinvastoin, pidän puutarhassa luonnollisesta epäjärjestyksestä ja villistä luonnosta – ja haluan aina vain lisää luontoa. Luonto on loistavaa vaihtelua intensiiviselle työlle. Luonto antaa niin paljon, keskustelen luonnon kanssa, luonto on minun ystäväni! Rakastan luontoa, en haluaisi enää koskaan asua kaupunkiasunnossa. Toisinaan ajattelen, että olisikohan liian myöhäistä mennä opiskelemaan puutarhanhoitoa tai biologiaa. Minä pidän ympäristöaiheista. Haluan saattaa sekä itseni että lukijat enemmän yhteyteen luonnon kanssa, saada rakastamaan luontoa enemmän – se on minun toinen pieni missioni, jonka haluan toteuttaa NordenBladetin avulla! 
 

Avainsanat: Baker, leipurit, leipomot, leipomoita leivakas, leipomot Tallinnan, leipomot Saku, leipomo myytävänä, leipomo leipuri, Saku leipomot, leipomo kalusteet, leipomo laitteet, kodin, kodin, kodin leipomot, leipomot kotiin. leipomo, konditoria, leipomo, leipuri kondiittori, leipuri sauel, leipuri kanerva, leipomo Tallinnassa tuoreita leivonnaisia, viro leipomo, kotitekoisia leivonnaisia, gluteeniton leipomotuotteita, leipomotuotteita diabeetikoille, diabetes, terveellisiä leipomotuotteita. koti leipomo tuote Parhaat leipomotuotteet, leipomotuotteet, leipomotuotteet, tilaus, leipomotuotteet, teknologian, leipomotuotteet, tuoreet leipomotuotteet suoraan uunista, lämmin leipä, leivonnaiset, piirakka, piirakat, kuumat piirakat, tuoreita piirakoita, leivonnaisia, syntymäpäivä, syntymäpäivät, lasten pöytä, lasten syntymäpäivä, lasten synttäreille joiden tilaaminen lauta, lapsi, lapset, ruoka, ruoka syntymäpäivä, kotona olo, maukas leivonnaiset, tortut, kakut, leipoa. keittäminen, paistaminen, liesi, uuni, liesi, sähköliesi, puuhella, noidan keittiö, kodikas noita keittiö, terveys, miten pitää terveyttä, hyvää energiaa, keittiö, hyvä energia ruoka sydän tehty ruoka, taikina, pärmitaigen, omatekoinen taikina, koti Napoleon kakkua kodikas kakku, yksinkertaista kodikas kakku, kotitekoista kakkua pääkaupungissa miten valmistautua. perhe, perhe blogi, pysyä kotona lasten kanssa kotona, mitä tehdä lasten kanssa kotona, miten lasten kehittää lasten harrastukset, lapset voivat käsitellä lapsen kotona työpaikkoja, lapsen syntymäpäivä kotona, lasten syntymäpäivät kotona, keittiökalusteet, keittiö suunnittelu, Scandinavian keittiö, keittiökalusteet, huonekalut, astiat, kulho, kulhot, laitteet, jälkiruoka, jälkiruokia, kotitekoisia jälkiruoka, miten valmistautua jälkiruoka jälkiruoat juhlaa. valikosta tilaus, tilaus, laatu, laatu, hyvä aura, kakku, jännittävä lasten kakku, prinsessa kakku, kakut, syntymäpäivä kakku kuvat cake kuvat torttu, kuvia kakkuja, koristeet, kaunis koriste jälkiruoka, blogi, kuvia, ruokablogi, puutarha, kasvit, sänky, sängyt istutetaan puutarhassa. puutarha suunnittelu, siirto, elinsiirrot, istutus, joka on istutettu maaliskuussa tehtaalla huhtikuussa istutus maissi, viljelykasvien viljelyyn, ruukkukasveja, kasvit amplis, perennat suunnittelu, miten tehdä perennat, lääkekasveja, yrttiteetä, minttu. eri lajikkeiden mansikoita, Saksan mansikat, puola mansikat, Viro mansikat maasikapeenar, kevät, työ, pihatyöt keväällä, äiti kotona, naisten työtä kotona, elämä maaseudulla, kodin ja puutarhan, työ puutarhassa, kasvihuone, sää, maa, maa, luonto , luonnollinen, viljelymaata, viljelyä


Tags assigned to this article:
äiti kotonaastiatBakerbloggaajablogidiabeteselämä maaseudullaelinsiirrotEstella Elishevagluteeniton leipomotuotteitaHelena-Reethuonekaluthyvä aurahyvä energia ruoka sydän tehty ruokahyvää energiaaistutusjälkiruokajälkiruokiajännittävä lasten kakkujoka on istutettu maaliskuussa tehtaalla huhtikuussa istutus maissikakkukakutkasvihuonekasvitkasvit ampliskaunis koriste jälkiruokakeittiökeittiö suunnittelukeittiökalusteetkevätkodikas noita keittiökodinkodin ja puutarhankodin leipomotkonditoriakoristeetkoti Napoleon kakkua kodikas kakkukotitekoisia jälkiruokakotitekoisia leivonnaisiakotitekoista kakkua pääkaupungissa miten valmistautua. perhekotona olokulhokulhotkuumat piirakatkuviakuvia kakkujalääkekasvejalaatulaitteetlämmin leipälapsen syntymäpäivä kotonalapsetlapset voivat käsitellä lapsen kotona työpaikkojalapsilasten pöytälasten synttäreille joiden tilaaminen lautalasten syntymäpäivälasten syntymäpäivät kotonaleipoa. keittäminenleipomoleipomo kalusteetleipomo laitteetleipomo leipurileipomo myytävänäleipomo Tallinnassa tuoreita leivonnaisialeipomoita leivakasleipomotleipomot kotiin. leipomoleipomot Sakuleipomot Tallinnanleipomotuotteetleipomotuotteita diabeetikoilleleipuri kanervaleipuri kondiittorileipuri sauelleipuritleivonnaisetleivonnaisialiesiluonnollinenluontomaamaukas leivonnaisetminttu. eri lajikkeiden mansikoitamitä tehdä lasten kanssa kotonamiten lasten kehittää lasten harrastuksetmiten pitää terveyttämiten tehdä perennatmiten valmistautua jälkiruoka jälkiruoat juhlaa. valikosta tilausnaisten työtä kotonanoidan keittiöomatekoinen taikinapaistaminenpärmitaigenperennat suunnitteluperhe blogipihatyöt keväälläpiirakatpiirakkaprinsessa kakkupuola mansikatpuuhellapuutarhapysyä kotona lasten kanssa kotonaruokaruoka syntymäpäiväruokablogiruukkukasvejasääsähköliesiSaksan mansikatSaku leipomotsängyt istutetaan puutarhassa. puutarha suunnittelusänkyScandinavian keittiösiirtosyntymäpäiväsyntymäpäivä kakku kuvat cake kuvat torttusyntymäpäivättaikinateknologianterveellisiä leipomotuotteita. koti leipomo tuote Parhaat leipomotuotteetterveystilaustortuttuoreet leipomotuotteet suoraan uunistatuoreita piirakoitatyötyö puutarhassauuniviljelyäviljelykasvien viljelyynviljelymaataviro leipomoViro mansikat maasikapeenaryksinkertaista kodikas kakkuyrttiteetä

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory