Destinyn tuorein raid-pomo peitottu soolona: Vaikeinta mitä olen Destinyssä koskaan yrittänyt

OHMYGOSSIP – Destinyn haastava raid-tehtävä Wrath of the Machine läpäistiin viime viikolla ensi kertaa Heroic-vaikeusasteella. Nyt sen ovat läpäisseet myös ensimmäiset yksinpelaajat.

Destinyn (2014) syyskuussa ilmestyneen Rise of Iron -laajennuksen mukanaan tuoma Wrath of the Machine -tehtävä on nyt ensimmäistä kertaa läpäisty soolona. Asiasta uutisoivan Polygonin mukaan YouTube-käyttäjä ScaRdrow latasi alla olevan videotodisteen tehtävän yksinpeliläpäisystä lauantaina 22. lokakuuta. Wrath of the Machinen vaikeutta ei ole turhaan painotettu. ScaRdrowin mukaan asteikolla 1-10, tuore raid-tehtävä olisi “9, melkein 10”. “Tämä haaste oli heittämällä vaikeinta, mitä olen Destinyssä yrittänyt,” ScaRdrow kommentoi.

Polygonin mukaan myös toinen pelaaja, sc_slayerage, on läpäissyt raidin soolona ScaRdrowin jälkeen. Hänkin kuvailee tehtävää Destinyn teknisesti vaikeimmaksi haasteeksi. Viime viikolla julkaistiin myös Wrath of the Machinen Heroic-moodi, joka läpäistiin ensi kertaa vain tuntia myöhemmin.

Lähde: Dome.fi


Tags assigned to this article:
DestinynWrath of the Machine

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory