Feng shui: ÄLÄ PYSÄYTÄ chi-virtaustasi – vapaudu liiallisesta roinasta jo tänään ja kohota elämänlaatuasi! Opetus siitä, miten parantaa kotinsa energiaa tietoisesti

Feng shui: ÄLÄ PYSÄYTÄ chi-virtaustasi – vapaudu liiallisesta roinasta jo tänään ja kohota elämänlaatuasi! Opetus siitä, miten parantaa kotinsa energiaa tietoisesti

NordenBladet – Feng shui on ikivanha kiinalainen oppi, joka merkitsee kodin energian tietoista hoitamista. Hoitoa, joka tapahtuu harmonisoimalla – huonon vaikutuksen poistamisella ja hyvän lisäämisellä. Mitä voimme muuttaa Feng shuin avulla? Ennen kaikkea meitä ympäröivää ja meidän sisällämme olevaa chi-energiaa eli elämänenergian liikkumista ja sen ominaisuuksia.

Feng Shui on yksi kahdeksasta kiinalaisen lääketieteen haaroista. Siihen kuuluvat lisäksi itsensä kehittäminen, meditaatio, liikkuminen (tai chi, jooga), ravitsemus, hieronta ja ruumiillinen työ, akupunktio ja rohdoskasvit, filosofia ja kosmologia. Kaikilla niillä on yhteinen konseptio: tao (yleismaailmallinen elämänvoima); chi eli energia (energia meissä ja meidän ympärillämme); yin ja yangin teoria (nais- ja miespuolet); viisi elementtiä (puu, tuli, maa, metalli, vesi) sekä bagua (8 vyöhykkeen teoria).

Feng shuin mukaan meidän tulisi kotiamme sisustaessa ottaa huomioon ympäröivä energia ja osata panna se toimimaan itsemme hyväksi. Jos kotonasi on paljon roinaa, energia ei saa vapaasti liikkua, aivan kuten veri ei pääse vapaasti virtaamaan, kun verisuonessa on tukos. Kumpikin tilanne voi pilata elämänlaatuasi. Energia kantaa mukanaan uusia mahdollisuuksia, rikkautta, hyvää terveyttä ja kaikkea muuta, mitä ihmiset pitävät onnen kaavan osana. Siksi Feng Shui auttaa sinua tehokkaasti selviytymään elämän umpikujista!

Ihmiset, joilla on psykologiseksi häiriöksi luokiteltu tavaroiden keräämisongelma, pitävät sellaista roinaa usein oman identiteettinsä osana. Ehkä olet sattunut näkemään tv-ohjelmia, joissa tällaisten ”kasaajien” on pitänyt luopua tavaroistaan. Se on dramaattista, mutta se muuttaa heidän elämänsä täysin.

Roinasta vapautuminen voi muuttaa sinunkin elämääsi, vaikka tavarat eivät olisikaan suoranaisesti sitä hävittäneet. Vaikka tavaroista ja niihin liittyvistä muistoista ja tunteista luopuminen voikin olla emotionaalisesti rasittavaa, sen ei tarvitse tehdä kipeää, kun pystyt irtautumaan kyseisten tavaroiden merkityksestä elämässäsi.

Ajattele ensin sitä, miksi säilytät jotain tavaroita. Etkö usko, että ansaitset jotain parempaa? Tunnetko syyllisyyttä, jos heitä pois tavaroita, jotka sinulle on lahjoitettu? Aiheuttaako tavaroiden kerääminen ympärillesi varakkuuden tunnetta, vaikka ne roinat saattavatkin estää sellaisten mahdollisuuksien ilmaantumista, jotka toisivat sinulle todellista rikkautta?

Yleisiä tottumuksia kerätä roinaa:

#1: Itsensä ympäröiminen keskeneräisillä tai epätäydellisillä esineillä ja hankkeilla. Saata hankkeesi päätökseen asettamalla itsellesi ehdoton määräaika. Jos asia/esine ei ole suunniteltuun aikaan mennessä valmis, myy se, anna se jollekin toiselle tai heitä se pois.

#2: Rikkinäiset esineet: Korjaa ne, anna jollekin toiselle korjattaviksi tai heitä ne kokonaan pois.

#3: Käytetyistä vaatteista kynsin hampain kiinni pitäminen.

#4: Rihkamatavarat. Tarkasta tavarakokoelmasi ja jätä jäljelle kaikki ne, joista todella pidät, jotka sopivat kotisi sisustukseen ja aiheuttavat sinulle iloa. Ryhmittele ne. Luo kotonasi kaikelle oma paikkansa ja heitä pois kaikki ne tavarat, joilla ei ole omaa paikkaa.

#5: Sinun kotiisi liian suuret tavarat. Katso kriittisesti tavarat, jotka vievät kotonasi liikaa tilaa.

Ryhdy jo tänään toimeen oman elämäsi parantamiseksi! Katsele ympärillesi. Mitä tavarat kertovat sinusta?

Kuva: OHMYGOSSIP
Lähde: NordenBladet.ee


Tags assigned to this article:
Feng shui

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory