ELÄ KUIN Hollywoodin supertähti! Hemmottele itseäsi negatiivisesti ladatulla hapella!

ELÄ KUIN Hollywoodin supertähti! Hemmottele itseäsi negatiivisesti ladatulla hapella!

OHMYGOSSIP – Aivan, juuri negatiivisesti ladattu happi antaa hyvää mieltä ja sillä on runsaasti tervehdyttäviä ominaisuuksia. Ukkosmyrskyt, valtameren tai meren aallot, kosket ja jopa viileä suihku luovat runsaasti ystävällisiä negatiivisia ioneja, jotka virkistävät kehoa, piristävät sielua, kohottavat mielialaa ja terävöittävät ymmärrystä.

/ Ionien muodostus ilmassa alkaa silloin, kun kaasumolekyyliin kohdistuu riittävä energiamäärä, jolloin elektroni poistuu siitä. Pääosa energiasta on peräisin radioaktiivisista aineista maankuoressa. Loppu tulee koskien vesipisaroiden hajoittavasta voimasta, hankauksesta, jota aiheutuu suurten ilmamassojen nopeasta liikkumisesta maan yli ja kosmisista säteistä. Poistunut elektroni liittyy nopeasti vieressä olevaan molekyyliin, joka muuttuu negatiiviseksi ioniksi. /

Happi ei kuitenkaan vaikuta hyvin ainoastaan meidän sieluumme, vaan on muunmuassa loistava ”väline” myös laihduttamisen apuna! Happi nimittäin polttaa kerääntynyttä rasvaa! Jos haluat pudottaa painoa nopeammin, liiku mahdollisimman paljon ympäristössä, jossa ilma ei ole saastunutta — vuorilla, metsässä, merenrannassa, koskien luona… Ukkosmyrskyt eivät siten enää ole epämiellyttäviä huonon sään tuojia ja mielialan pilaajia, vaan päinvastoin — erittäin odotettuja ja rakastettuja ystäviä! Runsas happi, jota hengitämme, päätyy suoraan solun mitokondrioihin, jossa energiaa luodaan ja säilytetään.

Ulkomaiset tähdet eivät ole vain kauniita, vaan myös erittäin hyvin tietoisia terveydestä ja sille omistautuneita. Esimerkiksi Angelina Jolie osti Brad Pittille 48-vuotissyntymäpäivänä lahjaksi tontin, jolla on koski, jotta Brad voisi rakentaa heidän tulevan haaveiden talonsa juuri sinne. Koska kosket, jotka aiheuttavat runsaasti negatiivisesti ladattua happea eli positiivista energiaa, ovat tähtien keskuudessa erittäin suosittuja ja arvostettuja, on arkkitehti Frank Lloyd Wright erikoistunut juuri talojen suunnitteluun koskien luo! Upeaa, eikös?!

Avakuva: Frank Lloyd Wrightin suunnittelema talo Pennsylvaniasa


Tags assigned to this article:
Frank Lloyd Wright

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory