KATSO, mitä maya-intiaanit ennustivat vuodelle 2018 (HOROSKOOPPI tarkkojen syntymäpäivien mukaan!)

KATSO, mitä maya-intiaanit ennustivat vuodelle 2018 (HOROSKOOPPI tarkkojen syntymäpäivien mukaan!)

OHMYGOSSIP – Mayat ovat intiaanikansa, joka asuu Etelä-Meksikon ja Keski-Amerikan pohjoisosan välisellä alueella. Sana ”mayat” on yleisnimi, joka sisältää alueella elävät keskenään kulttuuri- ja kielisukulaissuhteessa olevat kansat. Termi käsittää paljon yhteisöjä, yhteiskuntia ja kansakuntia, joista jokaisella on omat luonteenomaiset perinteensä, kulttuurinsa ja historiallinen identiteettinsä.

Guatemalan, Etelä-Meksikon ja Jukatanin niemimaan, Belizen ja Länsi-Hondurasin mayat ovat pystyneet säilyttämään huomattavan osan muinaisesta kulttuuriperinnöstään. Osa heistä on varsin sulautuneita kotimaansa vallitsevaan espanjalaistuneeseen mestitsikulttuuriin, osa sen sijaan jatkaa perinteistä elämäntapaa ja puhuu äidinkielenään usein yhtä ja samaa maya-kieltä. Mayat jättivät jälkeläisilleen suuren perinnön – erittäin kauniit pyramidit, loistavat tiedot astronomiasta ja ainutlaatuisen astrologisen kalenterin, jota edelleenkin pidetään täydellisimpänä tulevaisuuden ennustuksena. Lahkojen seuraajat ovat käyttäneet sitä nähdäkseen edeltä käsin sotien tulon, laskeakseen luonnonkatastrofien todennäköisyyden ja ennustaakseen henkilöiden tulevaisuutta.

Tärkein piirre, joka erottaa mayojen horoskoopin eurooppalaisista vastaavista on se, että jokainen merkki hallitsee kuukauden ajan ja osoittaa voimaansa yhden tai kaksi päivää. Juuri siksi mayat pitivät ihmisen syntymäpäivää tärkeimpänä tekijänä hänen tulevan kohtalonsa määrittämisessä. Ihmisen syntymäpäivä määrää niin sanotun kohtalon lahjan – erityisen energialatauksen, jotka kaikki elämämme tapahtumat riippuvat. Jokaista ihmistä hallitsee myös oma merkkinsä (lue aiheesta lähemmin tästä: MAYOJEN ASTROLOGIA: Muinainen asteekkien horoskooppi. Katso, kuka olet heidän horoskooppinsa mukaan), siksi mayojen uskomukset tulkitsevat laajasti kasvien ja eläinten ominaisuuksia ja jopa luonnonilmiöitä. Ihmisen luonne riippuu myös voimien aktivoitumisesta, jota mayat kutsuivat oikeaksi ja vasemmaksi kädeksi.

Mutta nyt katsomaan, mitä maya-intiaanit ennustivat vuodelle 2018 ja millainen toteemi syntymäpäivääsi vaikuttaa!

KROKOTIILI

Syntymäaika: 16., 21. maaliskuuta, 10., 30. huhtikuuta, 20. toukokuuta, 9., 29. kesäkuuta,
19. heinäkuuta, 8., 28. elokuuta, 17. syyskuuta, 7., 27. lokakuuta, 16. marraskuuta, 6., 26. joulukuuta, 15. tammikuuta, 4., 24. helmikuuta.

Krokotiili ei osoita usein aloitteellisuutta. Mayojen pappien mielestä se on krokotiilin heikoin piirre – liian pehmeä luonne, jonka vuoksi he usein jättäytyvät muiden ihmisten huoleksi. Siitä huolimatta, että krokotiilit eivät pysty ymmärtämään tunteitaan, he selviytyvät loistavasti asioiden ja ilmiöiden ymmärtämisestä. Näitä persoonallisuuksia kutsutaan todellisuudessa mystikoiksi, jotka osaavat selittää unia ja ennustaa tulevaisuutta. Vuonna 2018 krokotiilien pitää koota voimansa nyrkkiin. Heitä on liian helppoa manipuloida ja siksi heidän henkilökohtaisten tavoitteittensa saavuttaminen saattaa jäädä heille vain haaveeksi. Keltaisen koiran vuosi on parasta aikaa itsenä löytämiseen. Määrittele elämäsi prioriteetit, jotta ymmärtäisit, minkä tekemisestä todella pidät. Noudata läheisen ystävän tai sukulaisen neuvoja osataksesi lopettaa teennäisten ihmisten sätkynukkena oleminen.

TUULI

Syntymäaika: 17., 22. maaliskuuta, 11. huhtikuuta, 1., 21. toukokuuta, 10., 30. kesäkuuta,
20. heinäkuuta, 9., 29. elokuuta, 18. syyskuuta, 8., 28. lokakuuta, 17. marraskuuta, 7., 27. joulukuuta, 16. tammikuuta, 5., 25. helmikuuta.

Tuulen lapsilla on selkeästi kehittyneitä johtajan ominaisuuksia ja aktiivisuutta, jota muut toteemit voivat kadehtia. Se ei aina ole positiivista – tuuli rakastaa valtaa niin voimakkaasti, että hänestä voi tulla täydellinen diktaattori. Hänen elämänsä on hänen omien sääntöjensä alaista, siksi tuuli ei ole alttiina uhraamaan kantojaan muiden hyvinvoinnin ja etujen hyväksi. Hän on impulsiivinen ja egoistinen. Mutta koska hän osaa hillitä taipumustaan ärtyä, hänestä tulee poikkeuksellisen ahkera ja menestyvä ihminen joka alalla. Keltainen koira opettaa tuulen lapsia arvostamaan perhettä. Hän on sitä mieltä, että vuonna 2018 tämän toteemin pitää muuttua kärsivällisemmäksi. Vain kyky ymmärtää muiden ihmisten mielialoja auttaa sinua välttämään yksinäisyyteen jäämisen. Jos tuuli osaa hillitä kateutta ja kärsimättömyyttä ja uhraa myös osan henkilökohtaisesta tilastaan, hän pystyy välttämään vastakkaisen toteeminsa kanin vaikutusta.

Syntymäaika: 18., 23. maaliskuuta, 12. huhtikuuta, 2., 22. toukokuuta, 11. kesäkuuta,
1., 21. heinäkuuta, 10., 30. elokuuta, 19. syyskuuta, 9., 29. lokakuuta, 18. marraskuuta, 8., 28. joulukuuta, 17. tammikuuta, 6., 26. helmikuuta.

Tämä toteemi käsittää kaikki naisen olemuksen tunnukset – ei ole ihme, että yö on viisas ja voi ylpeillä loistavalla intuitiollaan. Yön lapset löytävät aina lohduttavia sanoja, tulevat apuun ja antavat arvokkaita neuvoja. Yön hieno luonne takaa hänelle poikkeukselliset lahjat taiteen ajalla – tämän merkin edustajista tulee usein näyttelijöitä ja muusikkoja. Yöllä on myös puutteensa, joiden joukossa ovat harvoin ilmenevät halu tehdä pahaa ja kostonhimo. Intuitiotaan hän käyttää usein vahingoittaakseen väkivaltaa käyttäviä. Vuonna 2018 yön tulee lopettaa pilvissä leijailu ja alkaa parantaa taloudellista tilannettaan. Taitoa löytää yhteinen aaltopituus jopa paholaisen kanssa tarvitset kommunikoinnissa mahdollisten liikekumppanien ja asiakkaiden kanssa. Keltainen koira huolehtii siitä, että löydät oman paikkasi auringon alla ja analyyttinen ajattelutapa vähentää mahdollisia riskejä taloudellisissa sijoituksissa.

SISILISKO

Syntymäaika: 19., 24. maaliskuuta, 13. huhtikuuta, 3., 23. toukokuuta, 12. kesäkuuta, 2., 22. heinäkuuta, 11., 31. elokuuta, 20. syyskuuta, 10., 30. lokakuuta, 19. marraskuuta,
9., 29. joulukuuta, 18. tammikuuta, 7., 27. helmikuuta.

Tämän toteemin holhottavilla on loistava terveys ja uskomaton fyysinen kunto. Mayoilla tämä merkki vastasi saaliista – ei ole ihme, että sisiliskot ottavat vastaan kaikenlaisen fyysisen työn, joka takaa nopeasti näkyvän hyödyn. Heillä on rauhallinen luonne, he osaavat aina löytää kompromissin ja liikkuvat varmoina asetetun tavoitteen suuntaan. Sisilisko saavuttaa täydellisyyden millä tahansa valitsemallaan alalla, mutta hänen heikkona puolenaan on intohimo seksiä kohtaan ja jatkuva nautintojen etsiminen. Vuonna 2018 keltainen koira tekee kaikkensa kehittääkseen sisiliskossa kohtuullisuutta. Ennen kaikkea se ilmenee siinä, että tämän merkin edustajien ei ole helppoa ansaita lisärahaa. Jos et onnistu välttämään negatiivista voimaa, oikea kätesi alkaa aiheuttaa mieletöntä hillittömyyttä, ja seuraukset ovat pettymyksiä tuovia ja huhut ympärilläsi työntävät luotasi ihmisen, josta voisi tulla sinulle ihanteellinen kumppani.

KÄÄRME

Syntymäaika: 20., 25. maaliskuuta, 14. huhtikuuta, 4., 24. toukokuuta, 13. kesäkuuta, 3., 23. heinäkuuta, 12. elokuuta, 1., 21. syyskuuta, 11., 31. lokakuuta, 20. marraskuuta,
10., 30. joulukuuta, 19. tammikuuta, 8., 28. helmikuuta.

Käärmeen merkin alla syntyvät ihmiset, joita voi oikeutetusti kutsua sotureiksi. Käärmeen lapset ovat tottuneet hallitsemaan muita ihmisiä ja osaavat saavuttaa asettamansa tavoitteet. He ovat herkkiä ja seksuaalisia, ja kehittynyt intuitio antaa heille kyvyn ymmärtää asioiden syvempiä merkityksiä. Harmonisesti kehittynyt analyyttinen kyky ja luonnollinen taipumus filosofiseen pohdintakykyyn tekevät heidät ympärillä olevia ihmisiä päänmitan korkeammalla oleviksi. Valitettavasti käärme ei kykene noudattamaan tämän päivän moraalisia perusteita, vaan asettaa etusijalle elämisen omien sääntöjensä mukaan. Vuonna 2018 voit ryhtyä korkeaan asemaan, mutta älä unohda, että asioiden materialistisen puolen pitää olla sidoksissa henkiseen itsensä kehittämiseen. Muussa tapauksessa käärmeen oikea käsi saattaa aktivoitua – mielialaltaan depressiivinen ukkosmyrsky. Pidä mielessäsi: rikkaus ei tuo iloa, jos rahaa käytetään vain henkilökohtaisen nautintoon. Keltaisen koiran vuonna ei kannata peitellä omia pelkoja ja epäilyksiä. Ota häpeilemättä yhteyttä ystäviisi saadaksesi apua – se ei ole heikkouden merkki, vaan sinun viestisi luottamuksestasi rakkaita ihmisiäsi kohtaan.

KUOLEMA

Syntymäaika: 1., 26. maaliskuuta, 15. huhtikuuta, 5., 25. toukokuuta, 14. kesäkuuta, 4., 24. heinäkuuta, 13. elokuuta, 2., 22. syyskuuta, 12. lokakuuta, 1., 21. marraskuuta,
11., 31. joulukuuta, 20. tammikuuta, 9., 29. helmikuuta.

Mayojen astrologeilla tällä toteemilla ei ollut kielteistä merkitystä. Intiaaneille kuolema ei ollut synkkä ja korkeampien voimien kauhea ilmiö, vaan askel uudelleen muotoutumiseen, jonka ansiosta ihminen siirtyy uudelle tasolle. Persoonallisuudet, joita kuolema hallitsee, ovat täydellisen oikeudenmukaisia, heillä on selkeä ymmärrys ja kehittyneet intellektuaaliset kyvyt. Usein heillä on myös paranormaaleja kykyjä, he näkevät näkyjä tulevaisuudesta ja tunkeutuvat uskomattoman helposti maailmankaikkeuden luomisen salaisuuksiin. Vuonna 2018 sinun tärkein huolesi ovat henkilökohtaiset suhteet. Keltainen koira tukee niitä, jotka haluavat luoda perheen ja hankkia lapsia. Se johtaa sinut yhteiselämän laivaan kaikkien myrskyjen ja onnettomuuksien läpi ja varmistaa sinut riittävillä aineellisilla eduilla. Valitettavasti kuoleman lapset ovat usein fatalisteja ja seuraavat olosuhteita. Uutena vuonna sellaiset mielialat eivät saisi olla hallitsevia – iloitse pikkuasioista ja salli itsellesi hieman kevytmielisyyttä saadaksesi elämästä suurimman mahdollisen nautinnon.

KAURIS

Syntymäaika: 2., 27. maaliskuuta, 16. huhtikuuta, 6., 2., 6. toukokuuta, 15. kesäkuuta,
5., 25. heinäkuuta, 14. elokuuta, 3., 23. syyskuuta, 13. lokakuuta, 2., 22. marraskuuta,
12. joulukuuta, 1., 21. tammikuuta, 10. helmikuuta.

Tämän toteemin lapset ovat poikkeuksetta vapautta rakastavia persoonallisuuksia, jotka arvostavat varsinkin omaa riippumattomuuttaan. Kauris on yhteisön johtaja, joka osaa alistaa muiden ajatukset, teot ja tunnelmat omien etujensa hyväksi. Loistavan ulkonäön ja ylvään olemuksen ansiosta hänessä yhdistyvät suuri kiehtovuus ja johtamistapa. Se takaa kauriille menestyksen vastakkaisen sukupuolen suhteen, vaikkakin kauriit harvoin ilmaisevat todellista aitoa rakkautta, sillä luonnollinen itsekkyys ja itsensä ihaileminen tekee heidät hieman sieluttomiksi. Vuonna 2018 voit jäädä viehätysvoimastasi huolimatta yksinäiseksi. Keltaisen koiran vuonna taistelu vastatoteemin kanssa voimistuu – despoottinen krokotiili saattaa pakottaa kauriin unohtamaan perheensä ja läheisensä. Siinä tapauksessa vuosi tuo sinulle kevyen elämän iloa, mutta päättyy sinun persoonallisuudellesi raunioittavin seurauksin. Tarkkaile tummia impulsseja näyttääksesi koko inhimillisyytesi, kärsivällisyytesi ja hyväntahtoisuutesi. Tärkeintä on kuitenkin osata asettaa itsensä rakkaan ihmisen asemaan, jotta teidän arvokas liittonne säilyisi.

KANI

Syntymäaika: 3., 28. maaliskuuta, 17. huhtikuuta, 7., 27. toukokuuta, 16. kesäkuuta,
6., 26. heinäkuuta, 15. elokuuta, 4., 24. syyskuuta, 14. lokakuuta, 3., 23. marraskuuta, 13. joulukuuta, 2., 22. tammikuuta, 11. helmikuuta.

Kanit ovat todellisia kohtalon suosikkeja, ne ilmentävät lisääntymiskykyä ja menestystä. Ihmiskanit elävät huoletta, kuin perhoset lennellen kukasta kukkaan. Heillä on paljon ystäviä, koska ihmisiä vetävät puoleensa ne, jotka ovat ystävällisiä, avokätisiä ja osaavat hauskuuttaa. Kanit lähtevät innokkaina matkoille ja voivat vaihtaa asuinpaikkaansa joka parin vuoden välein. Heidän tärkein vihollisensa on yksinäisyys. Vaikeuksissa kanit voivat masentua jopa pienimmästäkin syystä. Vuonna 2018 sinun tulee järkiintyä ja omistautua työlle. Ei ole helppoa selvitä siitä, mitä on kerääntynyt, mutta vain siten kani voi tehdä huomattavan hyppäyksen eteenpäin, vahvistaa asemaansa yhteiskunnassa ja auktoriteettiaan töissä sekä täydentää rahavarojaan. Vuodestasi on tulossa mullistava, mutta vain siinä tapauksessa, että vähennät luonnollista kevytmielisyyttäsi kieltäytymällä useista viihteistä urasi edistämisen nimissä

VESI

Syntymäaika: 4., 29. maaliskuuta, 18. huhtikuuta, 8., 28. toukokuuta, 17. kesäkuuta, 7., 27. heinäkuuta, 16. elokuuta, 5., 25. syyskuuta, 15. lokakuuta, 4., 24. marraskuuta,
14. joulukuuta, 3., 23. tammikuuta, 12. helmikuuta.

Mayat uskoivat, että vesi antaa ihmisille kaikkein ankarimman kohtalon. Kohtalo antaa heille hyvin pienet mahdollisuudet, siten mikä tahansa veden saavutus on saatu suurin voimanponnistuksin, tavoitteelle omistautuen ja raskaalla työllä. Onneksi tämän merkin edustajia on siunattu lahjoilla ja usein heistä tulee hyvin varakkaita henkilöitä. Luonnollisesti lahjat suhteiden luomisessa ja myös viisaus ja intuitio auttavat lisäksi jäämään henkiin sellaisissa olosuhteissa, joissa mikään muu merkki ei osoittaudu koskaan voittajaksi. Vuonna 2018 pitää vielä ryhtyä taisteluun vaatimattomasti. Älä pelätkö näyttää hassulta, kun pidät yleisölle esitelmää. Kulkuväylällään vesi on aina ammattilainen – säilytä vain rauha ja tuo esiin loogiset argumentit voittaaksesi kollegat puolellesi. Monet tämän toteemin edustajat eivät pysty kieltäytymään seksin monipuolisuudesta edes suhteessa ollessaan. Keltainen koira paljastaa jokaisen pettämisen, joten ajattele kolmesti, ovatko uudet kujeet tarpeen?

KOIRA

Syntymäaika: 5., 30. maaliskuuta, 19. huhtikuuta, 9., 29, toukokuuta, 18. kesäkuuta, 8., 28. heinäkuuta, 17. elokuuta, 6., 26. syyskuuta, 16. lokakuuta, 5., 25. marraskuuta,
15. joulukuuta, 4., 24. tammikuuta, 13. helmikuuta.

Koiran merkin alla syntyvät todelliset esteetikot, jotka rakastavat ympäröidä itsensä kauniilla esineillä. Synnynnäinen viisaus, kekseliäisyys ja oveluus auttavat koiria suuremmitta vaikeuksitta saavuttamaan loistavan taloudellisen tilanteen, vaikka he saattavatkin noin vain tuhlata rahaansa rihkamaan ja kalliisiin ravintoloihin. Koirat ovat ystävällisiä ja avokätisiä, ja heidän ympärilleen kerääntyy aina suuri seurue ystäviä ja tuttuja. Kaikkia näitä ei valitettavasti voi kutsua omaa etuaan tavoittelemattomiksi ihmisiksi. Vuonna 2018 koira on vaikean valinnan edessä. Tähdet antavat sinulle mahdollisuuden ansaita rahaa hyvin, mutta täytyy päättää – tehdäkö kovasti töitä huomattavin ponnistuksin vai osoittaa oveluutta ja liikkua tavoitteen suuntaan keinoilla, jotka eivät ole kaikkein rehellisimpiä. Pidä mielessäsi: keltaisen koiran vuonna petoksesta rangaistaan kaikkein ankarimmalla tavalla ja helposti tullut raha ei tuo sinulle onnea. Uusi tärkeä jakso opettaa koiraa elämään mahdollisuuksiensa rajoissa, mutta ei silti huonosti. Järkevällä säästäväisyydellä voit toteuttaa suuren oston ja parantaa sillä elinolosuhteitasi.

APINA

Syntymäaika: 6., 31, maaliskuuta, 20. huhtikuuta, 10., 30. toukokuuta, 19. kesäkuuta, 9., 29. heinäkuuta, 18. elokuuta, 7., 27, syyskuuta, 17. lokakuuta, 6., 26. marraskuuta,
16. joulukuuta, 5., 25. tammikuuta, 14. helmikuuta.

Apinat ovat huippukekseliäitä ja osaavat käyttää hyväkseen kohtalon määräämät suuntaviivat. Persoonallisuudet, joita tämä toteemi hallitsee, ovat uskomattomia näyttelijämestareita ja kiehtovia, siksi he voittavat ihmisten sydämet äärettömän helposti. Nämä ominaisuudet auttavat saavuttamaan uskomatonta menestystä viihdemaailmassa – apinat ryhtyvät usein näyttelijöiksi, tanssijoiksi tai laulajiksi. Kaupan alallakaan he eivät ole vähemmän menestyviä, varsinkin kun kaupankäynti miellyttää näitä henkilöitä paljon enemmän kuin raskas ruumiillinen työ. Vuonna 2018 egoismisi ja kevytmielisyytesi voi tuoda kielteisiä seurauksia. Pidä mielessäsi, että jokainen onnenpotku päättyy ennemmin tai myöhemmin ja keltainen koira arvostaa niitä, jotka pystyvät osoittamaan rakkautta työtä kohtaan ja rehellisyyttä. Impulsiivisuus on päävihollisesi: ajattele monta kertaa ennen kuin ryhdyt seikkailuihin. Älä kerskaile saavutuksillasi vieraiden edessä – uusi vuosi tuo mukanaan kasvaneen varkauksien riskin. Huolehdi siksi etukäteen ja varmista kotisi turvallisella järjestelmällä.

TIE

Syntymäaika: 7. maaliskuuta, 1., 21. huhtikuuta, 11., 31. toukokuuta, 20. kesäkuuta, 10., 30. heinäkuuta, 19. elokuuta, 8., 28. syyskuuta, 18. lokakuuta, 7., 27. marraskuuta,
17. joulukuuta, 6., 26. tammikuuta, 15. helmikuuta.

Tie on se monimerkityksinen toteemi, joka symboloi samanaikaisesti murskaavaa voimaa ja eloisan luovia latauksia. Tien hallinnan alaisuudessa syntyneiden persoonallisuuksien duaalisuutta hallitsee vaikea luonne. Tie on altis tunnetilan nopealle muutokselle, joka pilaa hänen elämänsä ja myös hänen ympärillään olevien elämän. Tällä merkillä on suuri varasto psykologista ja fyysistä voimaa, mutta hänen on vaikea saavuttaa sisästä tasapainoa käyttääkseen luonnollisia lahjojaan tavoitteellisesti. Vuonna 2018 sinulle saapuu perustavaa laatua olevien muutosten aika. Joko saavutat korkean aseman tai menetät suuren osan siitä, mitä sinulla jo on. Kaikki riippuu siitä, osaako tie osoittaa määrätietoisuutta ja rationaalisuutta. Tähdet antavat sinulle suuren energiamäärän. Tärkeintä on: älä tuhlaa kaikkea, mitä sinulla on, vain nautintojen nimissä, ja älä vietä aikaa jouten ollen. Älä kieltäydy läheisten ihmisten tarjoamasta avusta – heistä tulee sinun henkisiä kumppaneitasi ja he tekevät sinusta täydellisen persoonallisuuden.

MAISSI

Syntymäaika: 8. maaliskuuta, 2., 22. huhtikuuta, 12. toukokuuta, 21. kesäkuuta, 11., 31. heinäkuuta, 20. elokuuta, 9., 29. syyskuuta, 19. lokakuuta, 8., 28. marraskuuta, 18. joulukuuta, 7., 27. tammikuuta, 16. helmikuuta.

Tämä on merkki, jota pidetään mayojen horoskoopissa kaikkein myönteisimpänä. Vanhemmat suhtautuvat maissin lapseen poikkeuksellisella huolenpidolla ja juurruttavat heihin ankaria moraalisääntöjä. Ei ole yllättävää, että aikuisesta maissista tulee loistava partneri, joka osaa antaa rakkautta ja ottaa sitä vastaan. Tällaiset persoonallisuudet erottuvat uskollisuutensa puolesta, heillä on pehmeä hyväsydäminen luonne ja he ilmaisevat älykkyyttä. Maissin heikkona puolena on konservatiivisuus. Maissi ryhtyy taisteluun olosuhteita vastaan vain harvoin ja asettaa paremmaksi virran mukana menemisen. Vuonna 2018 sinun tulee osoittaa psykologista joustavuutta. Haluatko säilyttää suhteet sinulle rakkaaseen ihmiseen? Tie siihen suuntaan on rakentava keskustelu, jossa on toivoa tulla kaikin puolin voittajaksi. Keltainen koira ei anna sinun myöskään jättää kertyneitä ongelmia huomiotta, joten sinun tulee ylittää itsesi, ettet menetä onnellista elämääsi rakkaimpasi kanssa. Ei ole mahdotonta, että osa maisseista valitsee helpomman tien yksinkertaisesti katkaisemalla suhteet. Onnellisempia heistä ei sillä tavalla kuitenkaan tule.

JAGUAARI

Syntymäaika: 9. maaliskuuta, 3., 23. huhtikuuta, 13. toukokuuta, 1., 21. kesäkuuta, 12. heinäkuuta, 1., 20. elokuuta, 10., 30. syyskuuta, 20. lokakuuta, 9., 29. marraskuuta,
19. joulukuuta, 8., 28. tammikuuta, 17. helmikuuta.

Jaguaari antaa holhottavalleen salamannopean reagointikyvyn, sitkeyden ja pelottomuuden. Tällaisille persoonallisuuksille ei ole lainkaan vaikeaa ylittää toistuvia tärkeitä esteitä. Jaguaarit ovat individualisteja, mutta tarvittaessa he voivat uhrata henkilökohtaiset etunsa läheisen henkilön hyväksi. He rakastavat ylellistä elämää. Siksi jaguaari suuntaa kaikki voimansa ansaitakseen enemmän rahaa, ja siinä käytettävillä keinoilla ei ole väliä. Vuonna 2018 taipumus nautintoihin voi johtaa liukkaalle tielle. Jaguaarin vastatoteemi salakavala yö houkuttelee häntä ajatuksella, että rikkauksia voi hankkia myös tavalla, joka ei ole kaikkein rehellisin. Pidä mielessäsi, että jokaisella lupauksella nopeasta ansaitsemismahdollisuudesta ei ole realistisia tulevaisuudennäkymiä. Sinun ahneutesi houkuttelee puoleensa pettureita, jotka ovat valmiit ryöstämään jaguaarin paljaaksi. Älä kiirehdi saamaan elämältä kaikkea nopeasti ja kerralla – keltaisen koiran vuosi pakottaa liikkumaan uraportailla rauhallisesti.

KOTKA

Syntymäaika: 10. maaliskuuta, 4., 24. huhtikuuta, 14. toukokuuta, 3., 23. kesäkuuta, 13. heinäkuuta, 2., 22. elokuuta, 11. syyskuuta, 1., 21. lokakuuta, 10., 30. marraskuuta,
20. joulukuuta, 9., 29. tammikuuta, 18. helmikuuta.

Tämä toteemi eroaa uskomattomalla temperamentillaan ja määrätietoisuudellaan. Kotka pyrkii saavuttamaan tavoitteen liikkumalla sen suuntaan kaikkein lyhintä tietä. Se ei hyväksy arkipäivää, koska kuninkaallinen lintu on asetettu hallitsemaan maailmaa, ja se katsoo halveksien niitä, joilla on ollut elämässään vähemmän onnea. Pohdintakyky, itsenäisyys ja puhujanlahjat tekevät kotkista kiistattomia johtajia, mutta tappiot he kokevat raskaina. Pettynyt kotka voi sattua masennukseen, josta on melko vaikeaa selvitä. Vuonna 2018 sinun kannattaa uhrata aineellinen hyvinvointi henkisen kehityksen hyväksi. Sinun voimavarastosi ei ole niin suuri, että voisit tarttua kaikkiin sinulle tarjottuihin projekteihin kerralla. Elämä täyttyy harmonialla, kun osoitat kestävyyttä ja keskityt vain kaikkein tärkeimpään tavoitteeseen. Käytä muu aika omaksi hyväksesi – laadi luettelo kiinnostavista kirjallisista teoksista, käy teatterissa ja näyttelyissä laajentaaksesi maailmankuvaasi.

AARNIKOTKA

Syntymäaika: 11. maaliskuuta, 5., 25. huhtikuuta, 15. toukokuuta, 4., 24. kesäkuuta, 14. heinäkuuta, 3., 23. elokuuta, 12. syyskuuta, 2., 22. lokakuuta, 11. marraskuuta,
1., 21. joulukuuta, 10., 30. tammikuuta, 19. helmikuuta.

Hyväntahtoisia aarnikotkia ovat aina ympäröineet suuret määrät ystäviä ja tuttavia, mutta kyvyttömyys tunnistaa katalat luonteet ja petturit aiheuttaa sinulle tepposia. Tämä merkki on loistava esimerkki todellisesti perheelle omistautuneesta ihmisestä, joka arvostaa kodin viihtyisyyttä, henkistä lämpöä ja mahdollisuutta olla rakkaimman ihmisen parissa. Samalla hän on kuitenkin liian huoleton pitääkseen mielessään kaikki lupauksensa. He ovat harvoin vihaisia jollekin, sillä aarnikotkan merkin alla syntyneet ihmiset ovat saaneet poikkeuksellisen taivaan siunauksen. Vuonna 2018 et saisi tukeutua vain tähtien armollisuudelle. On mahtavaa olla menestyvä ihminen, mutta jos et käytä elämän tuomia tilaisuuksia hyväksesi, ne napataan sinun nenäsi edestäsi pois. Kevytmielisyys ja epävarma suhtautuminen elämään häiritsee aarnikotkan nousua uraportailla ja herkkäuskoisuus tekee niistä kollegojen leikkikaluja. Opi osoittamaan vastarintaa niiden suhteen, joilla on tapana koristaa itseään vierailla sulilla.

MAA

Syntymäaika: 12. maaliskuuta, 6., 26. huhtikuuta, 16. toukokuuta, 5., 25. kesäkuuta, 15. heinäkuuta, 4., 24. elokuuta, 13. syyskuuta, 3., 23. lokakuuta, 12. marraskuuta,
2., 22. joulukuuta, 11., 31. tammikuuta, 20. helmikuuta.

Maan ihmiset ovat todellisia filosofeja. On olemassa vain vähän sellaisia asioita, jotka saavat heidät ajatusmaailmasta ulos. Tämän merkin erikoispiirre on innovatiivisuus ajatuksissa ja lähestymistavassa, siksi maalta voi kuulla epätavallisia ajatuksia tai ideoita. Jokapäiväisiin rutiininomaisiin asioihin hän pystyy keskittymään huonosti, jonka vuoksi hänestä harvoin tulee arvostettu työläinen. Mayojen kalenterissa maa yhdistetään miehekkääseen aloitteellisuuteen. Persoonallisuuksia, jotka ovat syntyneet tämän merkin alla, on siunattu uppiniskaisuudella ja kärsimättömyydellä. Vuonna 2018 sinun kannattaa täyttää itsesi romanttisilla tunteilla ja hellyydellä. Ainoastaan siten pystyt luomaan suhteen sinulle rakkaaseen ihmiseen, joka on jo väsynyt sinun loputtomaan dominointiisi. Tähdet tekevät niin, että maa todellisuudessa toteuttaa kauan harkitun haaveen ja keltainen koira auttaa häntä parantamaan aineellista tilannettaan. Ota huomioon, että sinun tulee tehdä työtä kauan ja lujaa, ja välttää petosta ja bluffia!

TULIKIVI

Syntymäaika: 13. maaliskuuta, 7., 27. huhtikuuta, 17. toukokuuta, 6., 26. kesäkuuta, 16. heinäkuuta, 5., 25. elokuuta, 14. syyskuuta, 4., 24. lokakuuta, 13. marraskuuta,
3., 23. joulukuuta, 12. tammikuuta, 1., 21. helmikuuta.

Tulikiven hallinnan alla syntyvät ihmiset, jotka liikkuvat koko ajan eteenpäin. He eivät tee kompromisseja, heillä on henkilökohtainen kanta joka asiassa ja he pitävät siitä kiinni viimeiseen hengenvetoon saakka. Tulikivi näkee maailman mustavalkoisena. Häntä on vaikea vakuuttaa siitä, että luonnossa on paljon erilaisia värejä. Tulikiven vetäytyminen koskee vain kaikkein läheisimpiä ihmisiä, joiden nimissä hän on valmis sankaritekoihin. Luonnollinen taipumus täydellisyyden suuntaan saa heidät saavuttamaan menestystä missä työtehtävässä tahansa. Vuonna 2018 tulikivien tulee suunnata voimainponnistuksensa suvaitsevaisuuden tuomitsemiseen. Sinun luontosi rauhattomuus vaikeuttaa kommunikointia läheisten kanssa ja siitä seuraavat loputtomat riidat ja skandaalit. Taito kehittää dialogia ja antaa keskustelukumppanille periksi tulee sinulle hyödyksi – diplomaattiset tulikivet voivat valmistautua taloustilanteen paranemiseen ja perheen harmoniaan – muodostumassa on poikkeuksellisen onnellinen vuosi, joka on täynnä iloisia tapahtumia.

UKKONEN

Syntymäaika: 14. maaliskuuta, 8., 28. huhtikuuta, 18. toukokuuta, 7., 27. kesäkuuta, 17. heinäkuuta, 6., 26. elokuuta, 15. syyskuuta, 5., 25. lokakuuta, 14. marraskuuta,
4., 24. joulukuuta, 13. tammikuuta, 2., 22. helmikuuta.

Ukkosen ihmiset ovat kuin magneettisia, he vetävät puoleensa hankalia ja epätavallisia tilanteita. Juuri siksi tämän merkin alla syntyneille persoonallisuuksille on luonteenomaista suuri alttius masennukseen ja voimien vähenemiseen. Kun ukkosen elämässä kaikki menee hyvin, hänestä voi tulla yhteisön sielu, sillä hänelle luonnon antama energia vetää ihmisiä puoleensa. Ukkoset ovat loistavia johtajia ja työntekijöitä, joille voi uskoa kaikkein vastuullisimman työn. Vuonna 2018 ukkosen ihmisten tulee kommunikoida läheistensä kanssa niin usein kuin mahdollista – henkinen tuki ja ymmärtäminen vähentävät masennuksen synnyn mahdollisuutta. Yksinäisistä ukkosista voi tulla täydellisiä kyynikkoja, joita on lähes mahdotonta kasvattaa uudelleen. Keltaisen koiran vuosi antaa sinulle runsaasti mahdollisuuksia muuttaa tapahtumien kulkua ja varmistaa itselle onnellinen tulevaisuus. Ei ole poissuljettua, että tapaat pitkällä matkalla ihmisen, jonka kanssa olet valmis viettämään loppuelämäsi.

AURINKO

Syntymäaika: 15. maaliskuuta, 9., 29. huhtikuuta, 19. toukokuuta, 8., 28. kesäkuuta, 18. heinäkuuta, 7., 27. elokuuta, 16. syyskuuta, 6., 26. lokakuuta, 15. marraskuuta,
5., 25. joulukuuta, 14. tammikuuta, 3., 23. helmikuuta.

Maya-intinaanit palvoivat tätä toteemia. On tärkeää muistaa, että tämä merkki voi tuoda paitsi kukoistusta myös pyyhkiä kaiken pois tieltään. Auringon polttavat tunteet ovat niin voimakkaat, että jokainen ei pysty sietämään sellaista kuumuutta. Tällaiset persoonallisuudet ovat arvaamattomia sanoissaan ja teoissaan, heihin vaikuttavat hetkelliset impulssit ja he toimivat vailla minkäänlaista logiikkaa. Säteilevä auringon persoonallisuus, maustettuna egoismilla ja rakkaudella rikkautta ja ylellisyyttä kohtaan, ei anna hänen mennä kansanjoukon mukana. Vuonna 2018 sinun tulee tyytyä siihen tosiasiaan, että muut ihmiset eivät ole täydellisiä. Ystävillä ja läheisillä on samanlainen oikeus tehdä virheitä kuin sinullakin. Jos jatkuvasti syytät siitä muita, otat riskin jäädä ylvääseen yksinäisyyteesi. Keltainen koira osoittaa sinulle, että täydellinen johtaminen ja halu dominoida tuovat harvoin hyvää, mutta taito saavuttaa kompromisseja ei pelkästään saa henkilökohtaista elämää järjestykseen, vaan myös tekee sinusta onnellisemman. Pidä mielessäsi: joskus on parempi antaa päätöstenteko muiden käsiin ja vain nauttia tehdystä.

Lähde: NordenBladet.ee


Tags assigned to this article:
astrologiahoroskooppimaya

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory