Helena-Reet: Elämänrytmi on niin kiireinen, että päätä huimaa. MITÄ merkitsee sairastuminen, siitä oma esimerkki

Helena-Reet: Elämänrytmi on niin kiireinen, että päätä huimaa. MITÄ merkitsee sairastuminen, siitä oma esimerkki

OHMYGOSSIP – Jos sinulla on lapsia, voit olla varma, että ennemmin tai myöhemmin he tuovat (lastentarhasta, koulusta, harrastuspiireistään tai synttäreiltä) mukanaan viruksen, joka sekoittaa koko perheen elämänrytmin. Vaikka olenkin yleensä varsin terve (täytyy koputtaa puuta!), niin tällä kertaa vaivaa sairaus jo pitemmän aikaa ja viimeisten kymmenen päivän aikana olen ollut pakotettu luopumaan monesta ulkomaanmatkasta ja useasta tärkeästä tapaamisesta.

22-23. tammikuuta oli Tukholman Grand Hotellissa ”Fashion Week Stockholm”, jota kärsimättömänä odotin ja jolle oli sovittu monta tapaamista. 26. tammikuuta minun piti antaa kaksi haastattelua ja ajattelin vierailla Ruotsin Tailsweep-toimistossa ja Marokon ja Israelin matkailuedustustoissa Tukholmassa ja 27. tammikuuta suunnittelin osallistuvani ”Luxury Travel Fair Stockholm” tapahtumaan sekä 28. helmikuuta oli sovittu tapaamiset ”Tukholman häämessujen” (Wedding Fair Stockholm, Bröllopsmässan) puitteissa. 31. tammikuuta suunnittelin osallistumista ”PCD Paris 2018” -messuille ja koska virus vaivasi edelleen, myös 2.-4. helmikuuta Norjassa Oslossa pidettävät ”Health & Beauty Scandinavia” -messut jäävät väliin. Niillä käynnin oli suunnitellut hyvin aikaisin etukäteen ja sinne halusin ottaa mukaan myös tyttäreni Estella Elishevan (11).

Kirjoitin jokin aika sitten, että etsin sijoittajaa-liikekumppania ja että haluaisin alkaa laajentaa E&S (Elisheva & Shoshana) brändiä ja tuoda sen nimissä markkinoille kosmetiikkabrändin. Tähän mennessä on valitettavasti yhteyttä ottanut vain kaksi henkilöä ja he molemmat ovat amerikkalaisia. Olisivat edes Los Angelesista, jossa usein käymme, mutta valitettavasti eivät ole. Pelkästään sijoittajiksi he sopisivat hyvin, mutta eivät aktiivisiksi liikekumppaneiksi, he haluavat olla nimenomaan liikekumppaneita. Koska minun toimintani tapahtuu aktiivisimmin linjalla Viro-Ruotsi-Suomi-Los Angeles, tarvitsen jotakuta tehokkaaseen yhteistyöhön juuri tältä linjalta – mieluummin jopa Skandinaviasta, sillä OHMYGOSSIP-sivustojen NordenBladetin alaisuuteen viemisen vuoksi vietän tällä hetkellä suuren osan ajastani Pohjoismaissa. Kauneusmessuilla käynti oli suunnitelmissa myös siksi, että pyrin hiljalleen syventymään kosmetiikkateollisuuden esiripun takaisiin asioihin.

Niinä hetkinä, kun itse olen aika lailla poissa aktiivisesta työstä, ymmärrän parhaiten, miten TÄRKEÄÄ on, että on hyvä tiimi. NordenBladetin ja OHMYGOSSIP-sivujen pitkäaikainen toimitusjohtaja Marju ja kääntäjä Risto ovat olleet tähän asti täysin korvaamattomia, lähtisin heidän kanssaan taisteluun koska tahansa – asiallisia, ammattitaitoisia, nopeita ja uskollisia –tällä hetkellä molemmat oikeita käsiäni. Samoin luonnollisesti kaikki muutkin meidän työntekijämme, vasta silloin, kun olet itse poissa, näet kuinka hyviä delegointitaitosi ja tiiminvalintasi ovat olleet. Olen iloinen siitä, että olen löytänyt ympärilleni sellaisia upeita ihmisiä. Meitä on tosin vähän ja olemme pieni, sympaattinen ja toisiaan rakastava ja tukeva tiimi! Love you so much!!! Olette minulle yksinkertaisesti hyvin, hyvin rakkaita! Yksi kiinnostava uutinen vielä – Virossa tunnettu bloggaaja ja lahjakas muotisuunnittelija Mariliis Anger liityy tiimiimme ja hänen brändinsä ”Mariliis Anger” tulee 100 % OHMYGOSSIPin alaisuuteen, siirto on suunnitelmissa jo parin kuukauden kuluessa! Mahtavaa! I am so excited! Hän on niin verraton, pidätte hänestä varmasti!!

Hahaaa, sairaskaan ei saa olla rauhassa… koko ajan tapahtuu niin paljon kiinnostavaa 😀

Alun kuva: Mariliis Anger jokin vuosi sitten tekemässä yhteistyötä Ohmygossip Couturen kanssa


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory