Kädestä ennustaminen — taito lukea käden viivoja. Mitä kätesi viivat kertovat?

OHMYGOSSIP – Kädestä ennustajat osaavat määrittää käden viivojen mukaan ihmisen luonteen, ennustaa tulevaisuutta ja nähdä taipumuksia sairauksiin. Kädestä ennustaminen perustuu siihen seikkaan, että planeetat vaikuttavat ihmisen kohtaloon, Ohmygossip.ee kertoo.

Tavallisesti tähän liittyen mainitaan seitsemän planeettaa: rakkautta edustava Venus, vallan symboli Jupiter, kohtalon planeetta Saturnus, menestystä ja lahjakkuutta suosiva Aurinko eli Apollo, suunnitelmien toteutuksesta vastaava Merkurius, lisäksi vielä Mars ja Kuu. Ihmisen jokaisen sormen alla on kukkula, jolla on jonkin planeetan nimi. Peukalon alla on Venuksen, etusormen alla Jupiterin, keskisormen alla Saturnuksen, nimettömän sormen alla Auringon ja pikkusormen alla Merkuriuksen kukkula. Merkuriuksen kukkulan alla on Marsin ja vielä matalammalla Kuun kukkula. Yhden tai toisen planeetan kukkulan suuntaan kulkevaa viivaa kutsutaan samalla nimellä.

Siten ihmisen käden viivojen mukaan on mahdollista määrittää hänen luonteensa, vilkaista tulevaisuuteen ja nähdä myös taipumuksia sairauksiin. Mutta miksi joidenkin ihmisten käden viivat ovat pitkät ja joidenkin lyhyet? Näyttääkö elämänviiva sinun elämänpolkusi pituuden? Mitä yleensä omista käden viivoista voi itsestään lukea?

Kämmenen kolme tärkeintä viivaa ovat sydämenviiva, elämänviiva ja päänviiva. Tarkastelemme, mistä ne kädessäsi viestivät.

SYDÄMÄNVIIVA
Sydämenviiva ilmaisee henkilön tunteellisuutta ja lämmintä sydäntä tai kylmyyttä ja sisäänpäin kääntyneisyyttä, samoin sitä, miten henkilö suhtautuu rakkauteen. Sydämenviiva alkaa pikkusormen alta ja kulkee kämmen poikki peukalon suuntaan. Jos viivaa ei lainkaan ole, henkilö ajattelee rationaalisesti, hän pystyy keskittymään asioihin intensiivisesti ja saavuttamaan haluamansa, mutta voi antaa tunne-elämänsä kadota.

Jos sydämenviiva kulkee kämmenen poikki ja päättyy etusormen ja keskisormen väliselle alueelle, henkilö on järkevä ja rakastava ja hänellä on onnea rakkaudessa ja avioliitossa. Jos sydämenviiva kulkee etusormen alla olevalle kukkulalle, kyseessä on ahne ja itsekäs henkilö, jonka on vaikeaa olla hienotunteinen.

Pitkä sydämenviiva kertoo ulospäin suuntautuneesta luonteesta. Ohut, haaraton viiva on henkilöllä, joka ei ole kovin iloluontoinen. Ketjumainen sydämenviiva viestii tunteiden muutoksista. Viivasta ylöspäin suuntautuvat pienet haarat osoittavat kiintymyksiä, alaspäin suuntautuvat taas pettymyksiä.

Aikaa voi määrittää jakamalla sydämenviiva kolmeen osaan aloittamalla kämmenen sisuksesta ja lopettaen pikkusormen alla.

ELÄMÄNVIIVA
Elämänviiva kertoo henkilön luonteesta ja elämästä yleisesti ja sellainen on kaikissa käsissä. Viivan pituudella ei ole mitään tekemistä elämän pituuden kanssa, vaan se kertoo ihmisen elämänvoimasta. Viiva alkaa kämmenen reunasta etusormen ja peukalon väliltä ja kulkee kaarena peukalon alapuolen suuntaan. Elämänviiva alkaa tavallisesti ns. Jupiterin kukkulan alapuolelta eli aivan etusormen alta. Jos viiva alkaa kuitenkin kukkulan päältä, henkilö on erityisen kunnianhimoinen. Elämänviivan perusteella voi määrittää ihmisen eliniän, kun viiva jaetaan kymmenvuotiskausiin. Seitsemänkymmenen vuoden ikäpiste sijaitsee kämmenen alaosasta noin 2,5 cm päässä.

Mikäli elämänviiva on pitkä ja selväpiirteinen, eikä ketjumainen tai katkonainen, kyseessä n todella elinvoimainen ja henkisesti vahva persoonallisuus, jolla on mahdollisuus elää vanhaksi. Mikäli viiva vielä lisäksi kaartuu voimakkaasta Venuksen kukkulan alla, henkilöllä on runsaasti voimaa ja tahdonvoimaa.

Ketjumainen elämänviiva on merkki huonosta terveydestä. Elämänviivaa risteävät viivat ennustavat murheita tunne- ja perhe-elämässä – viivoja kutsutaan myös kokemuksen viivoiksi. Ylöspäin suuntautuvat viivat merkitsevät aina hyvää, sillä ne viestivät kehityksestä ja yritteliäisyydestä ja kyvystä kuntoutua sairauksista.

PÄÄNVIIVA
Päänviiva on yksi tärkeimmistä älykkyyden mittareista. Päänviivaa sydämenviivaan verrattaessa selviää, hallitseeko henkilöä sydän vai järki. Elämänviivan tapaan päänviivakin alkaa etusormen ja peukalon välistä, mutta kulkee sieltä kämmenen toiseen reunaan. Päänviivan alkukohdalla on seuraavat merkitykset.

Jos päänviiva kulkee alussa hieman elämänviivan kanssa yhdessä, se tarkoittaa, että henkilö on mietteliäs ja harkitseva eikä ole taipuvainen äärimmäisyyksiin.

Mikäli päänviiva kulkee yhdessä elämänviivan kanssa parin sentin matkan, se näyttää äärimmäistä varovaisuutta, pelkuruutta, arkuutta muodostaa oma kanta ja heikkoa itseluottamusta.

Jos päänviiva kulkee elämänviivasta jonkin verran erillään, ihminen on yritteliäämpi ja itsevarmempi. Hän on myös impulsiivinen ja ottaa elämässään riskejä.

Jos päänviiva kulkee molemmissa käsissä elämänviivasta huomattavan kaukana, ihminen on säntäilevä, erittäin impulsiivinen ja levoton eikä jaksa keskittyä pitkää aikaa samaan asiaan.

Mikäli päänviiva alkaa sisempää kuin elämänviiva eli peukalon puolelta, henkilö on helposti loukkaantuva, äksy ja luonteeltaan kiivas.

Lyhyt päänviiva viestii siitä, että henkilö on käytännöllinen ja teräväpäinen. Monilla liikemiehillä on lyhyt päänviiva.

Pitkä päänviiva viittaa kiinnostukseen yksityiskohtiin ja järjestely- ja keskittymiskykyyn. Alaspäin kaartuva viiva kertoo, että henkilöllä on hyvä mielikuvitus ja vaisto. Päänviivan lopussa oleva haarukka osoittaa, että henkilö on ”liian monipuolinen”, toisin sanoen hän ei pysty keskittymään yhteen asiaan ja hänellä ei ole selvää tavoitetta. Päänviivalla voi ajan jakaa kolmeen vaiheeseen: nuoruus, aikuisikä ja vanhuus – peukalon ja etusormen väliltä aloittaen.

Kuva: OHMYGOSSIP
Lähde: Ohmygossip.ee / „Sünnimärk kui saatuse hoiatus” (Kirjasta: Syntymämerkki kohtalon varoituksena)


Tags assigned to this article:
Kädestä ennustaminen

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory