GALLERIA! Israelin lähetystö järjesti TET-koulussa israelin kansalliskeittiön workshopin yhdessä Tel Avivilaisen kokin Yuval Ben-Neriahin kanssa
NordenBladet – Israelin suurlähettiläs Suomessa ja Virossa, Mr. Dov Segev-Steinberg sekä Israelin lähetystön tiedotuspäällikkö Mrs. Elina Mielityinen järjestivät tänään (8. joulukuuta) Tallinna Erateeninduskoolissa, Tallinnan yksityisessä palvelualan koulussa, (TETkool eli TET-koulu) Viron ja Suomen ruokablogisteille ja –toimittajille workshopin, jonka aikana esiteltiin israelin kansalliskeittiötä ja valmistui viisi maukasta israelilaista ruokaa, NordenBladet.ee kertoo.
Koulutusta johti Tel Avivistä kotoisin oleva luxus-ravintola Taizun pääkokki Yuval Ben-Neriah. TET-koulissa (Sõle 3, Tallinn) meidät otti vastaan Olga Teterez.
Virosta workshopissa olivat Helena-Reet Ennet (NordenBladet ja OHMYGOSSIP- sivustojen edustaja); Estella Elisheva (NordenBladetin ja OHMYGOSSIPteenin edustaja); Mari-Liis Ilover (blogista mariliisilover.com); Pille Petersoo (Nami-Namin edustaja); Dagris Punder (blogista n2ljarotid.blogspot.com.ee) sekä Kristian Neemela (blogista kristiankokkab.blogspot.com.ee). Suomesta koulutukseen matkustivat Sanna Autio (S-ryhmän edustaja); Minna Rautio-Pakaste (blogista haarukkavatkain.com); Heli-Hannele Pehkonen (blogista beachhousekitchen.fi); Marja Samuli (Aller Median edustaja); Galith Nadbornik (blogista hungryinhelsinki.com) ja Ofer Amir (valokuvaaja).
Reseptit (Pita-leipä; Shakshuka Merguez; Tabouleh Salad & Tuna Tartar; Calamari & Black eggplant cream ja Soft Cicken Shawarma) julkaisemme viikon kuluessa sivustolla NordenBladet.com!
Katso tilaisuuden kuvagalleriaa!
Teksti ja kuvat: Helena-Reet Ennet
Lähde: NordenBladet.ee