Helena-Reet: Minun haaveeni ja toiveeni – realistiset, epärealistiset ja täysin epärealistiset (Vol 2)

Helena-Reet: Minun haaveeni ja toiveeni – realistiset, epärealistiset ja täysin epärealistiset (Vol 2)

OHMYGOSSIP – Ensimmäisessä haaveita ja toiveita kuvaavassa postituksessani (Minun haaveeni & toiveeni – realistiset, epärealistiset ja täysin epärealistiset -Vol 1) kerroin teille yhdestä elämäni suurimmasta haaveesta, joka on jo todellisuudessa toteutumassa – olla jonain päivänä yhtä vaikutusvaltainen maailman mediassa kuin on ollut Arianna Huffington.

Tänään 67-vuotias Arianna Huffington oli vuonna 2009 Forbes-aikakauskirjan arvioin mukaan maailman median vaikutusvaltaisimpien naisten luettelossa 12. sijalla. Vuonna 2014 hän oli Forbesin mukaan maailman 52. vaikutusvaltaisin nainen. Vuonna 2011 mediakonserni AOL hankki omistukseensa Ariannalle kuuluvan Huffington Postin 315 miljoonalla dollarilla. Kun olen kehittänyt OHMYGOSSIP-brändiä yli kymmenen vuoden ajan (kautta maailman tunnetut verkkosivustot, jotka ilmestyvät nykyisin viroksi, suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi sekä sosiaalisessa mediassa myös norjaksi ja portugaliksi, ja joilla on päivittäin yli 150.000+ säännöllistä uniikkia lukijaa ja yli 5+ miljoonaa sosiaalisen median seuraajaa), voin sanoa, että jossakin suhteessa olen tänään Huffingtonista jo pitkän aikaa ollut edellä, sillä olen saavuttanut laajemman kansainvälisen yleisön – OHMYGOSSIP ilmestyy seitsemällä kielellä. Vuonna 2016 OHMYGOSSIP siirtyi NordenBladetille, joka on yksi Skandinavian suurimmista mediakonserneista. Aivan kuten Arianna Huffingtonista tuli tuottoisan kaupan jälkeen The Huffington Post Media Groupin presidentti ja päätoimittaja, minustakin tuli NordenBladetin hallituksen jäsen ja päätoimittaja. OHMYGOSSIPin NordenBladetiin yhdistämisen jälkeen brändin kasvu on moninkertaistunut ja jo vuoden 2018 alkuun mennessä ennustamme lähes lähes 400.000 uniikkia lukijaa päivässä ainoastaan Skandinaviassa. Tästä haaveesta kerroin kuitenkin jo EDELLISESSÄ blogissani.

Minun haaveeni ovat mielettömiä, todella! Voitte uskoa, että niin suuri haaveilu on jo oma taiteenlajinsa! Yhdistyneet arabiemiirikunnatin hallitsevan perheen jäsenet eivät ole turhaan halunneet toistuvasti minun mielipidettäni ja ajatuksiani useita mielettömiä ideoita hiotessaan. Aivan, luitte oikein! Olen vaihtanut mielipiteitäni, vinkkejäni ja ideoitani maailman kaikkein rikkaimpien ihmisten kanssa. Täsmällisemmin sanottuna tässä yhteydessä puhumme mielikuvitusten toteuttamisesta, jossa ei ole mitään rahoituksellisia rajoituksia. Jotta ymmärtäisitte tilanteen, esitän teille kysymyksen: Mitä tekisitte, jos raha ei olisi ongelma? Mitä tekisitte, jos kaikki villeimmätkin mielikuvituksenne ideat toteutuisivat – rakentaisitte leijailevan kaupungin toisen kaupungin ylle, elokuvateatterin avaruuteen, veisitte painettavaksi parimuotoisia lehtiä, joiden kuvat liikkuvat? Yrittäisitte luoda maailmaan rauhaa, sijoittaa syöpälääkkeiden tuotantoon? Kehittäisitte geeniteknologiaa? Vakoilisitte ihmisiä? Panostaisitte tieteeseen? Vaihtoehtoja on loputtomiin. Tässä postituksessa en vielä siirry tällaisten ”täysin epärealististen” haaveiden kuvaamiseen, mutta tulevissa postituksissa alan kirjoittaa teille niistäkin – alkaen siitä, mitä tekisin tai ostaisin, jos minulla olisi 100 miljoonaa euroa, 500 miljoonaa euroa tai biljoona euroa (jne.), ja myös siitä, millaisia erikoisia kykyjä haluaisin itselläni olevan. Haaveilulla ei ole rajoja! Aion avata teille haaveitteni maailman – niistäkin haaveista, joista on ehkäpä hieman naurettavaakin puhua. Minusta haaveilu ja haaveet ovat kivoja, ja erittäin kivoja ovat myös epärealistiset, täysin epärealistiset haaveet. Sellaiset, joita ei ole mahdollista saavuttaa – edes koko maailman rahalla – se on kohta, jossa siirrymme satumaailmaan! Minun suosikkimaailmaani!

Sadut ovat minulle kuin vesi ja ilma. En osaisi elää ilman satuja! Jos en kuvittelisi pari kertaa viikossa jotain satua, olisin jo tullut hulluksi (voi olla, että olen muutenkin, hehee). Tarvitsen lapsen mielikuvitusta ja mielikuvitusmaailmaa. Se saattaa olla syynä siihen, miksi tulen aina lasten kanssa hyvin toimeen ja löydän heidän kanssaan yhteisen kielen. Pidän saduista, pidän satujen luomisesta ja haluaisin todella myös todellisuudessa kirjoittaa jonkin sadun – se on sellainen haaveeni, jota voi pitää aivan realistisena haaveena. Haluan kirjoittaa satuja!

Minulla on tällä hetkellä päässäni valmiina aikuisille tarkoitettu satu nimeltä “Sepher Strong ja Taivaansininen palatsi“, jossa naiset hallitsevat maailmaa ja haaremin miehet kiusaavat toisiaan, päästäkseen suosikkimieheksi. 50-vuotias hallitsijatar etsii pojilleen vaimot ja nimittää tyttärensä eri alueiden johtoon. Miehet eivät osaa lukea eivätkä kirjoittaa, ja johtavissa asemissa heitä ei ole. Kirjoittaa osaavat ainoastaan erikoiskoulutetut Metsästäjät eli Hunterit. Kuvaan tulee myös nuori ja herkkä nainen – Shoshana eli Shana, joka kääntää koko ”sen hetken todellisuuden” päälaelleen. Päässäni on niin paljon aineistoa, että siitä voisi kirjoittaa kokonaisen kirjan tai vaikkapa trilogian. Kirja on päässäni jo valmiina, tarvitsisi vain kirjoittaa ylös – hahmotelma on valmiina ja samoin koko juonen kulku. Tämä on haave, jonka toteuttamiseen tarvitsen aikaa! Aika on kuitenkin minulle tällä hetkellä kaikkein arvokkainta omaisuutta, aika on juuri se, joka minulla on jo pitkälle eteenpäin suunniteltuna! En puhu tunnista tai kahdesta päivässä, jonka suurella ponnistuksella voisi löytää, tarvitsisin itselleni kolmen viikon tauon – täydellistä omistautumista, keskittymistä, täysin häiriötöntä aikaa itseäni varten. Silloin kirja olisi valmis ja se kirja olisi vähintään yhtä suuri menestys kuin J.K Rowlingin kirjoittamat Harry Potterin seikkailut tai Stephenie Meyerin Twilight-sarja (Houkutus) – näin tietysti sillä edellytyksellä, että löytäisin kirjalleni yhtä kyvykkään markkinoijan ja PR-tuen. Maailmassa on mielettömän paljon mahtavia kirjoja ja vieläkin enemmän paskaa (pardon!) markkinointia! Todellisuudessa se, joka päässäni pyörii, on todellakin nerokasta, tämä kirja olisi upeampi kuin nykyiset kassahitit! Se on ehdoton miljardin dollarin projekti! Ja sen vielä eräänä päivänä toteutan, sillä se on minulla jo olemassa – koko kirja, luvuittain, kaikki on jo olemassa!!!

Kirja syntyi päässäni kiitos tämän kuvan ja elämäni, johon kuuluu oma rakas autistityttäreni Ivanka Shoshana – yksi maailman kaikkein suloisimmista, herkimmistä, kauneimmista ja fiksuimmista pikkutytöistä!Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory