Haluatko mukaan OHMYGOSSIP.FIin blogilistaukseen? Liitä blogisi sivuillemme!

Haluatko mukaan OHMYGOSSIP.FIin blogilistaukseen? Liitä blogisi sivuillemme!

OHMYGOSSIP – Blogin pitäjät, jotka haluavat tuoda bloginsa meidän yhteytemme tai aloittaa uuden blogin pitämisen, voivat esittää tällaisen toiveen osoitteeseen: info@nordenbladet.com. Tällä hetkellä blogia voi kirjoittaa kolmella kielellä – viroksi (Ohmygossip.ee); suomeksi (Ohmygossip.fi) ja englanniksi (Ohmygossip.com). Lähiaikoina myös ruotsinkielisellä sivustolla (Ohmygossip.se).

OHMYGOSSIP Estonia / Ohmygossip.ee:
Vironkieliset bloggaajat, joiden sivuilla on ~ 50.000+ ainutlaatuista lukijaa kuukaudessa, voivat liittyä maksutta, blogien, joiden lukijamäärä on pienempi, vuosimaksu on 500.- euroa (yksityishenkilö) tai 1.500.- euroa (liikeyhtiö).

OHMYGOSSIP Finland / Ohmygossip.fi:
Suomenkieliset bloggaajat, joiden sivuilla on ~ 80.000+ lukijaa kuukaudessa, voivat liittyä ilmaiseksi, pienempien lukijamäärien blogien vuosimaksu on 800.- euroa (yksityishenkilö) tai 2.400.- euroa (liikeyhtiö).

OHMYGOSSIP Swedwn / Ohmygossip.se:
Ruotsinkieliset bloggaajat, joiden sivuilla on ~ 100.000+ lukijaa kuukaudessa, voivat liittyä ilmaiseksi, pienempien lukijamäärien blogien vuosimaksu on 1.000.- euroa (yksityishenkilö) tai 3.000.- euroa (liikeyhtiö).

OHMYGOSSIP America / Ohmygossip.com:
Englanninkieliset bloggaajat, joiden sivuilla ~ on 100.000+ lukijaa kuukaudessa voivat liittyä ilmaiseksi, pienempien lukijamäärien blogien vuosimaksu on 1.000.- euroa (yksityishenkilö), 3.000.- euroa (liikeyhtiö).

Kaikki Ohmygossipin blogin pitäjät saavat ilmaisen hostingin ja omannimisen Ohmygossip-päätteisen domeenin lisäksi:

1) osansa meidän päivittäisestä liikenteestämme. Ohmygossip-sivuilla on 80.000-140.000 lukijaa päivässä (jopa 4,2 miljoonaa lukijaa kuukaudessa!!!). Kaikki blogipostitukset näkyvät kaikkien sivujen etusivulla. Esimerkki: kirjoitat blogia viroksi, mutta silti blogipostituksesi linkki näkyy Ohmygossip.ee-sivun lisäksi myös Ohmygossip.fi-, Ohmygossip.se- ja Ohmygossip.com-sivuilla.

2) jakaa postituksiaan Ohmygossipin useita miljoonia seuraajia omaavissa sosiaalisen median ympäristöissä, sen mukaan, millä kielellä he blogiaan kirjoittavat: Twitter: (@Ohmygossip_ee; @Ohmygossip_fi; @Ohmygossip_se; @Ohmygossip_USA). Facebook: (Ohmygossip Eesti; Ohmygossip Finland; Ohmygossip Sweden ja Ohmygossip.com).

3) Sponsoroitujen postitusten tulo, jonka itse myytte, jää 100 %:sesti teille. 20 % sponsoroitujen postitusten tulosta menee Ohmygossipille, kun se on myyty suoraan meidän toimestamme tai ympäristön kautta. Kuvamainospalveluiden (header-sidebar-inside content) mainostulon pitää kokonaan Ohmygossip.


Ottaa yhteyttä
: info@nordenbladet.com (olisi hienoa, jos lähettäisitte sähköpostiviestinne viroksi tai englanniksi)


Tags assigned to this article:
bloggaajaUudet bloggaajat

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory