Helena-Reet: Ensi viikolla taas parin työntekijän kanssa Marokkoon!

Helena-Reet: Ensi viikolla taas parin työntekijän kanssa Marokkoon!

OHMYGOSSIP – Vuosina 2017-2018 minulla on suunnitelma toimia Ohmygossip.fi -sivuston parissa aktiivisemmin ja tehdä hieman uudistuksia. Kuten jo aiemmin sanottu, OHMYGOSSIP-sivut liittyivät skandinavialaiseen mediakonserniin ja lähemmän vuoden aikana siirrämme kaikki Ohmygossip-sivut NordenBladetin alle. Haluaisin löytää Ohmygossip.fi-sivulle enemmän mahtavia bloginpitäjiä (kirjoita minulle, jos haluat liittyä meihin!) ja jättää yhteiskunta- ja politiikka-aiheet NordenBladet.fi-sivulle. Viron lehtien rakenne on suurelta osin valmis ja sama on suunnitelmissa tehdä myös Suomen ja Ruotsin sivujen kanssa.

Koska kirjoittajamme, kääntäjämme, yhteistyökumppanimme jne. asuvat kaikki eri paikoissa kautta Skandinavian, järjestämme yhteisiä kokouksia suhteellisen harvoin. Paras tapa siihen on minusta kokousmatka – olkoon se sitten Virossa, Suomessa, Ruotsissa tai kauempana. Yleensä pidän ihmisten kanssa kokouksia kahdestaan jossakin hotellissa tai ravintolassa, se on tähän asti ollut kaikkein tehokkainta. Suuri haaveeni tietysti on, että eräänä kauniina päivänä avaan Virossa, Suomessa ja Ruotsissa erilliset toimistot, mutta tällä hetkellä se ei ole taloudellisesti mahdollista eikä järkevää. Samoin minulla on suuri haave, että voisin alkaa järjestää säännöllisesti sellaisia ulkomaanmatkoja, joihin NordenBladetin eri toimitusten työntekijät osallistuisivat. Nyt teen aktiivisesti yhteistyötä Marokon ja Israelin turismiministeriöiden ja turismitoimistojen kanssa – erittäin miellyttäviä ja ammattitaitoisesti toimivia ihmisiä! Tähän asti yhteistyömme on sujunut erittäin hyvin ja toivon saavani laajentaa tätä yhteistyötä vielä entisestäänkin. NordenBladet on monipuolinen foorumi, joka on päiväuutisten, politiikan ja terveys- ja kotiaiheisten uutisten ohella asettanut suurta painoa matkailulle. Skandinaavit rakastavat matkailua ja erilaisia matkakertomuksia, ja turismialan tietoa etsitään paljon meidän monikielisistä portaaleistamme. Ihmiset rakastavat myös viihdettä ja arvostavat paljon blogikirjoittajien mielipiteitä ja arviointeja, joita löytää NordenBladetin alle kuuluvilta Ohmygossip-sivuilta.

Viime vuonna vein monet työntekijät ja yhteistyökumppanit eri matkoille Marokkoon (Agadiriin) ja matkat olivat todella upeita. Minun kanssani samalla Agadirin matkalla oli Ohmygossip.ee:n avustaja ja Ohmygossip Couturen pitkäaikainen malli Marianna Link ja Ohmygossip.fi:n blogija Tuija Järvinen. Halusin kovin, että olisi tullut myös Ohmygossip.ee:n suomi-viro -suunnan kääntäjä ja avustaja Marju Rõmmel, mutta hänen täytyi jäädä pikkupojan kanssa kotiin. Toiselle matkalle en itse voinut mennä, mutta sille lähetin kolme yhteistyökumppania. Tämän vuoden Marokon matka on suunniteltu Ohmygossip.fi:n puitteissa, ja sinne tulee minu kanssani taas Ohmygossip.fi:n blogikirjoittaja Tuija, lisäksi Ohmygossip.fi:n viro-suomi -suunnan kääntäjä Risto sekä Estella Elisheva, joka toimii OHMYGOSSIPteenin kehittämisen parissa. Suunnitelmana oli, että myös Ohmygossip.fi:n blogikirjoittaja Pia Sarkkinen olisi tullut, mutta muut työvelvoitteet eivät sallineet hänen tuloaan. Marokkoon (Marrakechiin) matkustamme Helsingistä Tukholman kautta ja paluumatkalla kokeilemme Norwegianin suoraa lentoa Marrakech (RAK) – Helsinki (HEL). Marokon matkasta kuitenkin tarkemmin jo seuraavissa postituksissa!

Lue edellisen vuoden Marokon matkasta TÄSTÄ, TÄSTA, TÄSTÄ, TÄSTÄ ja TÄSTÄ

Alla joitakin minun tekemiäni kuvia Ohmygossipin avustajista Mariannasta ja Tuijasta viime vuoden matkaltamme 🙂Kuvat: OHMYGOSSIP/Helena-Reet EnnetMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory