Tapahtumien viikonloppu on sujunut poliisin näkökulmasta odotetunlaisesti Länsi-Uudellamaalla

NordenBladet — Länsi-Uudenmaan poliisi valvoi Hangon Regatan ja Lohjan Rantajamien sujumista heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Regatassa poliisia työllisti muun muassa häiriökäyttäytymiset ja erilaiset pahoinpitelytehtävät.

Purjehduskilpailu Hangon Regattaa vietettiin jälleen 5–7.7. Itse tapahtuma ei tyypillisesti ole näkynyt poliisin tehtävämäärissä. Tapahtuman ympärillä on kuitenkin paljon ihmisiä ja juhlintaa, joka on ajoittain riistäytynyt häiriökäyttäytymisen puolelle. Näin kävi myös tänä vuonna. Erityisesti poliisia työllistivät voimakkaat päihtymystilat, tappelut ja pahoinpitelyt.

Lohjalla Rantajamit järjestettiin Aurlahden rannassa 4.–6.7. Tapahtuma-alue on aiempina vuosina työllistänyt poliisia varsin vähän, ja myös tänä vuonna itse festivaalit sujuivat poliisin näkökulmasta rauhallisesti.

Kokonaisuudessaan torstai-illan ja sunnuntaipäivän välillä poliisilla on ollut Länsi-Uudellamaalla lähemmäs 700 tehtävää. Tämä on hieman tavallista loppuviikon tehtävämäärää korkeampi.]]>

Länsi-Uudenmaan poliisi valvoi Hangon Regatan ja Lohjan Rantajamien sujumista heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Regatassa poliisia työllisti muun muassa häiriökäyttäytymiset ja erilaiset pahoinpitelytehtävät.

Purjehduskilpailu Hangon Regattaa vietettiin jälleen 57.7. Itse tapahtuma ei tyypillisesti ole näkynyt poliisin tehtävämäärissä. Tapahtuman ympärillä on kuitenkin paljon ihmisiä ja juhlintaa, joka on ajoittain riistäytynyt häiriökäyttäytymisen puolelle. Näin kävi myös tänä vuonna. Erityisesti poliisia työllistivät voimakkaat päihtymystilat, tappelut ja pahoinpitelyt.

Lohjalla Rantajamit järjestettiin Aurlahden rannassa 4.6.7. Tapahtuma-alue on aiempina vuosina työllistänyt poliisia varsin vähän, ja myös tänä vuonna itse festivaalit sujuivat poliisin näkökulmasta rauhallisesti.

Kokonaisuudessaan torstai-illan ja sunnuntaipäivän välillä poliisilla on ollut Länsi-Uudellamaalla lähemmäs 700 tehtävää. Tämä on hieman tavallista loppuviikon tehtävämäärää korkeampi.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory