Asehakemusten käsittelyssä ruuhkaa

NordenBladet — Käsittelyajat ovat pidemmät kaikilla poliiisasemilla.

Asehakemusten käsittely on ruuhkautunut Sisä-Suomen poliisilaitoksessa kaikilla poliisiasemilla.  Tämän vuoksi hakemusten käsittelyaika on tavanomaista huomattavasti pidempi.  – Pyydämme aseluvan hakijoita kiinnittämään erityistä huomiota hakemusten laatuun ja varmistamaan, että tarvittavat liitteet ovat mukana. Tämä auttaa osaltaan ruuhkan purkamisessa, sanoo komisario Kari Räisänen.  Hakemusten perään ei tarvitse tiedustella ilman erityistä syytä. Asehakemus ei ole kadonnut mihinkään, vaikkei sitä näkyisi lähettämisen jälkeen sähköisessä asioinnissa. Tällä hetkellä poliisilaitoksessa on vireillä noin 1200 asehakemusta, ja yhden hakemuksen käsittelyaika voi olla useita kuukausia. -Tilanne on valitettava, mutta teemme parhaamme ruuhkan purkamiseksi ja kiitämme kärsivällisyydestä, toteaa Räisänen.   ]]>

Käsittelyajat ovat pidemmät kaikilla poliiisasemilla.

Asehakemusten käsittely on ruuhkautunut Sisä-Suomen poliisilaitoksessa kaikilla poliisiasemilla.  Tämän vuoksi hakemusten käsittelyaika on tavanomaista huomattavasti pidempi. 

– Pyydämme aseluvan hakijoita kiinnittämään erityistä huomiota hakemusten laatuun ja varmistamaan, että tarvittavat liitteet ovat mukana. Tämä auttaa osaltaan ruuhkan purkamisessa, sanoo komisario Kari Räisänen. 

Hakemusten perään ei tarvitse tiedustella ilman erityistä syytä. Asehakemus ei ole kadonnut mihinkään, vaikkei sitä näkyisi lähettämisen jälkeen sähköisessä asioinnissa. Tällä hetkellä poliisilaitoksessa on vireillä noin 1200 asehakemusta, ja yhden hakemuksen käsittelyaika voi olla useita kuukausia. -Tilanne on valitettava, mutta teemme parhaamme ruuhkan purkamiseksi ja kiitämme kärsivällisyydestä, toteaa Räisänen. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory