Kaksi miestä menehtyi veneessä – poliisi ei epäile asiassa rikosta

NordenBladet — Länsi-Uudenmaan poliisi sai 30.6. ilmoituksen, jonka mukaan Espoon Haukilahden satamassa ankkuroituna olleesta veneestä on löytynyt kaksi menehtynyttä henkilöä. Poliisi ei epäile, että kuolemiin liittyy rikosta.Menehtyneet ovat hieman yli 20-vuotiaita miehiä. Heidät löydettiin veneen sisätiloista. Poliisi on tehnyt veneessä teknistä tutkintaa ja kuullut miesten ystäväpiiriin kuuluneita henkilöitä. Mikään ei tällä hetkellä viittaa siihen, että miesten menehtymiseen liittyisi rikosta. Tutkinnassa tähän mennessä selvinneiden asioiden perusteella kyseessä on todennäköisesti onnettomuus, jonka taustalla on mahdollisesti häkämyrkytys.Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen lisäksi onnettomuutta tutkii Onnettomuustutkintakeskus.

Länsi-Uudenmaan poliisi sai 30.6. ilmoituksen, jonka mukaan Espoon Haukilahden satamassa ankkuroituna olleesta veneestä on löytynyt kaksi menehtynyttä henkilöä. Poliisi ei epäile, että kuolemiin liittyy rikosta.

Menehtyneet ovat hieman yli 20-vuotiaita miehiä. Heidät löydettiin veneen sisätiloista. 

Poliisi on tehnyt veneessä teknistä tutkintaa ja kuullut miesten ystäväpiiriin kuuluneita henkilöitä. Mikään ei tällä hetkellä viittaa siihen, että miesten menehtymiseen liittyisi rikosta. Tutkinnassa tähän mennessä selvinneiden asioiden perusteella kyseessä on todennäköisesti onnettomuus, jonka taustalla on mahdollisesti häkämyrkytys.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen lisäksi onnettomuutta tutkii Onnettomuustutkintakeskus.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory