Meri-Lapissa ja Rovaniemellä poliisilla rauhallinen viikonloppu

NordenBladet — Viikonloppu Meri-Lapissa ja Rovaniemellä sujui polisin osalta tavanomaisten tehtävien merkeissä. Aurinkoinen keli sai ihmiset liikkeille mukavalla mielellä.Meri-Lapissa muutamia rattijuoppoja oli kuitenkin liikenteessä. Osan kuljettajista epäillään ajelleen huumaantuneen ja osa oli nauttinut alkoholia.

Viikonloppu Meri-Lapissa ja Rovaniemellä sujui polisin osalta tavanomaisten tehtävien merkeissä. Aurinkoinen keli sai ihmiset liikkeille mukavalla mielellä.

Meri-Lapissa muutamia rattijuoppoja oli kuitenkin liikenteessä. Osan kuljettajista epäillään ajelleen huumaantuneen ja osa oli nauttinut alkoholia.

Torniossa Kromitiellä miehellä oli myös vähän turhan raskas kaasujalka. Auton nopeudeksi mitattiin 80 km/h rajoitusalueella 143km/h. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Rovaniemellä oli paljon ihmisiä liikkeellä viikonloppuna. Viikonloppuna järjestettiin lentopalloturnaus Kultavaskooli, joka on perinteisesti tuonut Rovaniemelle paljon ulkopaikkakuntalaisia lentopallon ystäviä.

Ihmispaljoudesta huolimatta poliisitehtävien lukumäärä jäi maltilliseksi.

Perjantaina puolen päivän jälkeen Pulkamontiellä autoilija törmäsi toiseen autoon pysäköintialueella. Tapahtumapaikalle mennyt poliisipartio puhallutti autolla kolaroineen henkilön. Puhallustulos ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan. Poliisi määräsi henkilön väliaikaiseen ajokieltoon ja häntä käytettiin tarkkuusalkometrikokeessa. Epäiltyä rikosasiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena.

 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory