Oulun poliisilaitoksen perjantai-yö

NordenBladet — Hyvä keli ja yleisötapahtumat saivat väkeä liikkeelle Oulun poliisilaitoksen alueella perjantai-iltana ja yönä.Kajaanissa naisen epäillään syyllistyneen virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen. Partio sai hätäkeskukselta tehtävän, jonka mukaan pariskunnalle oli tullut riitaa mökillä. Partio kuljetti tapahtumapaikalta naisen Kajaanin poliisiasemalle, jossa nainen kävi poliisin kimppuun. Nainen ehti potkaista ja repiä hiuksista toista partion jäsentä ennen kuin tämä saatiin kiinniottotiloihin.

Hyvä keli ja yleisötapahtumat saivat väkeä liikkeelle Oulun poliisilaitoksen alueella perjantai-iltana ja yönä.

Kajaanissa naisen epäillään syyllistyneen virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen. Partio sai hätäkeskukselta tehtävän, jonka mukaan pariskunnalle oli tullut riitaa mökillä. Partio kuljetti tapahtumapaikalta naisen Kajaanin poliisiasemalle, jossa nainen kävi poliisin kimppuun. Nainen ehti potkaista ja repiä hiuksista toista partion jäsentä ennen kuin tämä saatiin kiinniottotiloihin.

Oulussa partio sai tehtävän, jonka mukaan epämääräinen ajoneuvo ja henkilöitä pyörii suljettuna olleen kauppaliikkeen lähettyvillä. Partio tapasi paikanpäältä ajoneuvon ja kaksi henkilöä. Henkilöiden hallusta löydettiin anastetuksi epäiltyä omaisuutta ja lisäksi nämä olivat tehneet nuotion kuparikaapeleiden polttamista varten. Pariskunnan hallusta sekä heidän autostaan löydettiin myös huumausaineita, henkilöiden epäillään omaisuusrikoksen lisäksi syyllistyneen myös huumausainerikokseen.

Kalajoella Bimmerparty-tapahtuma keräsi runsaasti väkeä Hiekkasärkkien ja lentokentän alueelle. Kalajoella kirjattiin illan ja yön aikana mm. kaksi rikosilmoitusta epäillyistä törkeistä rattijuopumuksista.

Oulussa keskustan alueella oli liikkeellä runsaasti väkeä. Illan ja yön aikana keskustan alueelta kirjattiin rikosilmoituksia mm. kahdesta yleisellä paikalla sattuneesta pahoinpitelystä.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory