Poliisi selvittää vakavaa liikenneonnettomuutta Turun Yli-Maariassa

NordenBladet — Paikallisliikenteen linja-auto törmäsi sähköpotkulaudalla liikkeellä olleeseen lapseen myöhään keskiviikkona Turun Yli-Maariassa. Lapsi loukkaantui onnettomuudessa vakavasti.Turun paikallisliikenteen linja-auto törmäsi sähköpotkulautaa kuljettaneeseen 14-vuotiaaseen tyttöön Yli-Maariassa keskiviikkoiltana hieman ennen kello iltakymmentä. Onnettomuus tapahtui Pyhän Marian tien ja Mittumaarintien risteyksessä.Lapsi oli ylittämässä sähköpotkulaudalla suojatietä, kun linja-auto törmäsi häneen. Tyttö loukkaantui tilanteessa vakavasti, mutta hän ei ole poliisin tietojen mukaan tällä hetkellä hengenvaarassa.Lounais-Suomen poliisi selvittää tapahtumaan johtaneita syitä ja on aloittanut asiasta esitutkinnan. Tässä vaiheessa esitutkintaa poliisi ei voi avata tarkemmin onnettomuuden yksityiskohtia.  

Paikallisliikenteen linja-auto törmäsi sähköpotkulaudalla liikkeellä olleeseen lapseen myöhään keskiviikkona Turun Yli-Maariassa. Lapsi loukkaantui onnettomuudessa vakavasti.

Turun paikallisliikenteen linja-auto törmäsi sähköpotkulautaa kuljettaneeseen 14-vuotiaaseen tyttöön Yli-Maariassa keskiviikkoiltana hieman ennen kello iltakymmentä. Onnettomuus tapahtui Pyhän Marian tien ja Mittumaarintien risteyksessä.

Lapsi oli ylittämässä sähköpotkulaudalla suojatietä, kun linja-auto törmäsi häneen. Tyttö loukkaantui tilanteessa vakavasti, mutta hän ei ole poliisin tietojen mukaan tällä hetkellä hengenvaarassa.

Lounais-Suomen poliisi selvittää tapahtumaan johtaneita syitä ja on aloittanut asiasta esitutkinnan. Tässä vaiheessa esitutkintaa poliisi ei voi avata tarkemmin onnettomuuden yksityiskohtia.

 

 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory