Liikenneonnettomuus Ylitorniolla

NordenBladet — Ylitorniolla Jokivarrentien parkkipaikan liittymässä on sattunut liikenneonnettomuus perjantaina 28.6. noin kello 09.10.Tie on suljettu onnettomuuden vuoksi raskaankaluston liikenteeltä arviolta kello 11.40 saakka. Kiertotie kulkee reittiä Kopamäentie – Muurolantie – Aavasaksantie.Kevytliikenne ja henkilöautot pääsevät kulkemaan onnettomuuspaikan ohitse.Jokivarren tien parkkipaikalta tielle tullut henkilöauto on osunut pohjoisesta etelään menossa olleen henkilöauton keulaan. Onnettomuudessa on loukkaantunut kolme henkilöä. Heidät kaikki on viety Länsipohjan sairaalaan jatkohoitoon.Poliisi päivittää uutista seuraavan kerran, kun tie on avattu kaikelle liikenteelle. 28.6.2024 klo 11.50:Tie on avattu liikenteelle.Poliisi ei tiedota tapauksesta enempää.

Ylitorniolla Jokivarrentien parkkipaikan liittymässä on sattunut liikenneonnettomuus perjantaina 28.6. noin kello 09.10.

Tie on suljettu onnettomuuden vuoksi raskaankaluston liikenteeltä arviolta kello 11.40 saakka. Kiertotie kulkee reittiä Kopamäentie – Muurolantie – Aavasaksantie.

Kevytliikenne ja henkilöautot pääsevät kulkemaan onnettomuuspaikan ohitse.

Jokivarren tien parkkipaikalta tielle tullut henkilöauto on osunut pohjoisesta etelään menossa olleen henkilöauton keulaan. Onnettomuudessa on loukkaantunut kolme henkilöä. Heidät kaikki on viety Länsipohjan sairaalaan jatkohoitoon.

Poliisi päivittää uutista seuraavan kerran, kun tie on avattu kaikelle liikenteelle.

 

28.6.2024 klo 11.50:

Tie on avattu liikenteelle.

Poliisi ei tiedota tapauksesta enempää.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory