Vantaalla tapahtuneen henkirikoksen tutkinta etenee

NordenBladet — Vantaan Tikkurilassa 19. kesäkuuta tapahtuneen henkirikoksen esitutkinta etenee Itä-Uudenmaan poliisissa.Poliisi tiedotti tapauksesta aiemmin 20. kesäkuuta. Kyseessä on perheen sisäinen teko.- Osalliset ovat asuneet tapahtuma-asunnossa ja ovat saman perheen jäseniä. Sekä rikoksesta epäilty että surmansa saanut henkilö ovat täysi-ikäisiä, tapauksen tutkinnanjohtaja rikoskomisario Sanna Rentola kertoo.Poliisi ei tule laajemmalti tiedottamaan tekoon liittyvistä yksityiskohdista, koska kyse on myös alaikäisten asianosaisten perhe-elämään kuuluvista tiedoista.- Poliisin velvollisuus on suojella alaikäisiä lapsia. Lapsen haavoittuva asema on huomioitava myös julkisuusasioita arvioitaessa, sanoo Rentola.

Vantaan Tikkurilassa 19. kesäkuuta tapahtuneen henkirikoksen esitutkinta etenee Itä-Uudenmaan poliisissa.

Poliisi tiedotti tapauksesta aiemmin 20. kesäkuuta. 

Kyseessä on perheen sisäinen teko.

– Osalliset ovat asuneet tapahtuma-asunnossa ja ovat saman perheen jäseniä. Sekä rikoksesta epäilty että surmansa saanut henkilö ovat täysi-ikäisiä, tapauksen tutkinnanjohtaja rikoskomisario Sanna Rentola kertoo.

Poliisi ei tule laajemmalti tiedottamaan tekoon liittyvistä yksityiskohdista, koska kyse on myös alaikäisten asianosaisten perhe-elämään kuuluvista tiedoista.

– Poliisin velvollisuus on suojella alaikäisiä lapsia. Lapsen haavoittuva asema on huomioitava myös julkisuusasioita arvioitaessa, sanoo Rentola.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory