Kausalassa päihtynyt kuljettaja päätyi pakettiautolla jokeen

NordenBladet — Hämeen poliisilla oli vuorokauden aikana 255 tehtävää ja polisiin suojiin päätyi 11 henklöä. Liikenteestä tavattiin jälleen päihtyneitä kuljettajia.KANTA-HÄME

Hämeen poliisilla oli vuorokauden aikana 255 tehtävää ja polisiin suojiin päätyi 11 henklöä. Liikenteestä tavattiin jälleen päihtyneitä kuljettajia.

KANTA-HÄME

Kello 11.20 aikaan jäi Hämeenlinnassa Wartiamäentiellä sijaitsevassa tavaratalossa näpistyksestä kiinni 54-vuotias mies. Mies oli laittanut erilaisia tuotteita kassiinsa lähes 400 euron arvosta ja poistunut kassalinjan ohi maksamatta tuotteita. Vartijat kiinniottivat miehen ja luovuttivat poliisille.

Kello 17.40 aikaan partio pysäytti Forssassa Pilvenmäentiellä moottoripyörän tarkastusta varten. Moottoripyörää kuljettanut 55-vuotias mies puhalsi seulonta-alkometriin alle rangaistavuuden olevan tuloksen, mutta huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumeita. Mies kuljetettiin verikokeeseen.

PÄIJÄT-HÄME

Kello 20.30 aikaan partio mittasi Lahdessa Iso-Paavolankadulla henkilöautolle nopeudeksi 91 km/h. Kyseiselle tieosuudella on nopeusrajoitus 50 km/h. Partio kääntyi auton perään ja sai sen pysäytettyä. Autoa kuljettanut 31-vuotias mies puhalsi seulonta-alkometriin rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. Auton kuljettaja käyttäytyi sekavasti, eikä suostunut huumausainepikatestiin, jonka vuoksi hänet kuljetettiin verikokeeseen.

Kello 21.00 aikaan tuli poliisille ilmoitus jokeen ajetusta pakettiautosta Kausalassa Sääksjärventiellä. Ilmoittajan mukaan autosta oli poistunut yksi henkilö. Tapahtuma paikalle mennessä partio sai tiedon, että epäilty kuljettaja oli löytynyt lähistöltä pelastuslaitoksen toimesta. Partion päästyä kohteeseen, selvisi tapahtuma jäljistä, että pakettiauto oli tullut Sääksjärventietä Kausalan suunnasta ja suistunut Sääskjärventien sekä Maakansantien risteyksen yli, josta auto oli kulkenut ulkopuolisen henkilön kiinteistön läpi jokeen. Kuljettajaksi epäilty 32-vuotias mies kiisti ajaneensa autoa ja kertoi ulkopuolisen henkilön kuljettaneen sitä. Poliisikoiran avulla varmistettiin, että autolta ei poistunut kuin epäillyn jäljet. Mies puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen seulonta-alkometriin ja kieltäytyi huumausainepikatestistä, jonka vuoksi hänet kuljetettiin verikokeeseen.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory