Maanantaina poliisioperaation Klaukkalassa aiheuttaneen tapauksen tutkinta on edennyt

NordenBladet — Itä-Uudenmaan poliisilla oli maanantaina 24.6. aamulla noin kello 8.47 väkivaltatilanteeseen liittyvä tarkastustehtävä Nurmijärven Klaukkalassa. Tapauksen tutkinta ja tapahtuman kulun selvittely on edennyt poliisissa.- Esitutkinnassa on selvinnyt, että kyseessä on ollut kahden nuoren miehen välinen riita. Riidan yhteydessä epäillään ammutun käsiaseella kerran tai kahdesti. Tällä hetkellä ei ole viitteitä siitä, että aseella olisi ammuttu ketään kohti tai että siitä olisi aiheutunut konkreettista vaaraa kenellekään, kertoo rikosylikomisario Anssi Murto.- Riidalle ei ole ilmennyt mitään erityistä syytä. Asiaa on tutkittu tapon yrityksenä, mutta saadun selvityksen perusteella on todennäköistä, että asia etenee syyteharkintaan laittomana uhkauksena ja ampuma-aserikoksena, Murto jatkaa.Poliisi on vapauttanut tapaukseen kiinniotetun henkilön.  

Itä-Uudenmaan poliisilla oli maanantaina 24.6. aamulla noin kello 8.47 väkivaltatilanteeseen liittyvä tarkastustehtävä Nurmijärven Klaukkalassa. Tapauksen tutkinta ja tapahtuman kulun selvittely on edennyt poliisissa.

– Esitutkinnassa on selvinnyt, että kyseessä on ollut kahden nuoren miehen välinen riita. Riidan yhteydessä epäillään ammutun käsiaseella kerran tai kahdesti. Tällä hetkellä ei ole viitteitä siitä, että aseella olisi ammuttu ketään kohti tai että siitä olisi aiheutunut konkreettista vaaraa kenellekään, kertoo rikosylikomisario Anssi Murto.

– Riidalle ei ole ilmennyt mitään erityistä syytä. Asiaa on tutkittu tapon yrityksenä, mutta saadun selvityksen perusteella on todennäköistä, että asia etenee syyteharkintaan laittomana uhkauksena ja ampuma-aserikoksena, Murto jatkaa.

Poliisi on vapauttanut tapaukseen kiinniotetun henkilön.
 

 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory