Lahden Niemenkadun liikenneonnettomuus siirtyy syyteharkintaan

NordenBladet — Suojatietä ylittänyt jalankulkija kuoli Lahdessa Niemenkadulla lokakuussa 2023, kun autoilija törmäsi häneen kuljettamallaan henkilöautolla. Liikenneonnettomuuden esitutkinta on valmistunut ja se siirtyy syyttäjälle syyteharkintaan.Henkilöautoa kuljettanut noin 30-vuotias mies menetti autonsa hallinnan Niemenkadulla ja törmäsi liikenteenjakajaan sekä katua suojatietä pitkin ylittäneeseen keski-ikäiseen naiseen. Nainen menehtyi tapahtumapaikalla törmäyksessä saamiinsa vammoihin. Onnettomuus tapahtui 31.10.2023 alkuillasta.Esitutkinta siirtyy syyteharkintaan rikosnimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, törkeä kuolemantuottamus, rattijuopumus ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta. Mies oli määrätty ajokieltoon jo vuonna 2022.Esitutkinnassa on selvinnyt, että tapahtuma-aikana tien pinta oli sohjoinen ja ajokeli oli vaikea. Ylinopeus, päihtymys, ajo-oikeudettomuus ja huono ajokeli yhdessä johtivat ajoneuvon hallinnan menettämiseen, jolla oli traaginen seuraus.

Suojatietä ylittänyt jalankulkija kuoli Lahdessa Niemenkadulla lokakuussa 2023, kun autoilija törmäsi häneen kuljettamallaan henkilöautolla. Liikenneonnettomuuden esitutkinta on valmistunut ja se siirtyy syyttäjälle syyteharkintaan.

Henkilöautoa kuljettanut noin 30-vuotias mies menetti autonsa hallinnan Niemenkadulla ja törmäsi liikenteenjakajaan sekä katua suojatietä pitkin ylittäneeseen keski-ikäiseen naiseen. Nainen menehtyi tapahtumapaikalla törmäyksessä saamiinsa vammoihin. Onnettomuus tapahtui 31.10.2023 alkuillasta.

Esitutkinta siirtyy syyteharkintaan rikosnimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, törkeä kuolemantuottamus, rattijuopumus ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta. Mies oli määrätty ajokieltoon jo vuonna 2022.

Esitutkinnassa on selvinnyt, että tapahtuma-aikana tien pinta oli sohjoinen ja ajokeli oli vaikea. Ylinopeus, päihtymys, ajo-oikeudettomuus ja huono ajokeli yhdessä johtivat ajoneuvon hallinnan menettämiseen, jolla oli traaginen seuraus.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory