Poliisi pyytää havaintoja Tuusulasta anastetusta arvokkaasta autosta

NordenBladet — Itä-Uudenmaan poliisissa on tutkittavan Tuusulassa 25.6. kello 16 ja 26.6 aamukahdeksan välillä tapahtunut varkaus. Poliisi tutkii tapausta rikosnimikkeellä törkeä varkaus.- Tuusulassa sijaitsevan autokorjaamon tiloihin oli murtauduttu ja sisältä anastettu kuvassa näkyvä, tumman viininpunainen, vuosimallin 1999 Ferrari Modena merkkinen henkilöauto. Auto on arvoltaan noin 100 000 euroa, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Rauno Jämsä.Varkaiden matkaan lähti auton lisäksi myös kannettava tietokone sekä toisenkin auton avaimet.- Poliisi pyytää yleisön apua kuvassa näkyvän auton löytämiseksi. Kaikki vihjeet ovat arvokkaita ja pyydämme lähettämään ne poliisin sähköpostiositteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi. Akuutit havainnot auton liikkeistä tai sen olinpaikasta pyydämme ilmoittamaan hätänumeroon 112, Jämsä jatkaa. 

Itä-Uudenmaan poliisissa on tutkittavan Tuusulassa 25.6. kello 16 ja 26.6 aamukahdeksan välillä tapahtunut varkaus. Poliisi tutkii tapausta rikosnimikkeellä törkeä varkaus.

– Tuusulassa sijaitsevan autokorjaamon tiloihin oli murtauduttu ja sisältä anastettu kuvassa näkyvä, tumman viininpunainen, vuosimallin 1999 Ferrari Modena merkkinen henkilöauto. Auto on arvoltaan noin 100 000 euroa, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Rauno Jämsä.

Varkaiden matkaan lähti auton lisäksi myös kannettava tietokone sekä toisenkin auton avaimet.

– Poliisi pyytää yleisön apua kuvassa näkyvän auton löytämiseksi. Kaikki vihjeet ovat arvokkaita ja pyydämme lähettämään ne poliisin sähköpostiositteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi. Akuutit havainnot auton liikkeistä tai sen olinpaikasta pyydämme ilmoittamaan hätänumeroon 112, Jämsä jatkaa.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory