14-vuotias pahoinpiteli ikätovereitaan sähkölamauttimella ja sumutteella – tapauksen tutkinta valmistui

NordenBladet — Helsingin poliisi tiedotti tapahtuma-aikaan toukokuun lopussa tilanteesta, jossa alaikäinen poika pahoinpiteli useita nuoria.Poliisi sai hätäkeskuksesta 28. toukokuuta puolen päivän aikaan ilmoituksen, jonka mukaan useita nuoria oli pahoinpidelty Munkkiniemen yhteiskoulun läheisellä urheilukentällä. Ilmoituksessa kerrottiin, että tekijällä oli kasvojensa suojana huivi.– Epäilty pahoinpiteli sähkölamauttimella ainakin kahta nuorta. Lisäksi hän suihkutti useiden nuorten päälle sumutetta, joka aiheutti hetkellistä hengenahdistusta, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Marja Väätti.Asianomistajat ja muut paikallaolijat saivat epäillyn poistumaan paikalta. He muun muassa heittivät epäiltyä päin hiekkaa.Asianomistajia on viisi, ja he olivat tekohetkellä 14–15-vuotiaita. Kaikki asianomistajat kävivät Munkkiniemen yhteiskoulua. Myös epäilty on Munkkiniemen yhteiskoulun entinen oppilas.Väkivaltarikokset siirtyvät sovitteluun epäillyn iän takiaPoliisi tutki väkivaltatilannetta pahoinpitelynä, vaarallisen esineen hallussapitona ja lievänä ampuma-aserikoksena.– Tutkinnassa ei selvinnyt, mistä epäilty oli saanut sähkölamauttimen. Sähkölamauttimen hallussapito yleisellä paikalla on laitonta, ja rikosnimikkeenä on vaarallisen esineen hallussapito. Poliisi ei löytänyt sumutinta, jota epäilty käytti, sanoo tutkinnanjohtaja Marja Väätti.Rikoskokonaisuus ei etene syyteharkintaan vaan sovitteluun, koska epäilty oli tekoaikaan 14-vuotias.

Helsingin poliisi tiedotti tapahtuma-aikaan toukokuun lopussa tilanteesta, jossa alaikäinen poika pahoinpiteli useita nuoria.

Poliisi sai hätäkeskuksesta 28. toukokuuta puolen päivän aikaan ilmoituksen, jonka mukaan useita nuoria oli pahoinpidelty Munkkiniemen yhteiskoulun läheisellä urheilukentällä. Ilmoituksessa kerrottiin, että tekijällä oli kasvojensa suojana huivi.

– Epäilty pahoinpiteli sähkölamauttimella ainakin kahta nuorta. Lisäksi hän suihkutti useiden nuorten päälle sumutetta, joka aiheutti hetkellistä hengenahdistusta, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Marja Väätti.

Asianomistajat ja muut paikallaolijat saivat epäillyn poistumaan paikalta. He muun muassa heittivät epäiltyä päin hiekkaa.

Asianomistajia on viisi, ja he olivat tekohetkellä 14–15-vuotiaita. Kaikki asianomistajat kävivät Munkkiniemen yhteiskoulua. Myös epäilty on Munkkiniemen yhteiskoulun entinen oppilas.

Väkivaltarikokset siirtyvät sovitteluun epäillyn iän takia

Poliisi tutki väkivaltatilannetta pahoinpitelynä, vaarallisen esineen hallussapitona ja lievänä ampuma-aserikoksena.

– Tutkinnassa ei selvinnyt, mistä epäilty oli saanut sähkölamauttimen. Sähkölamauttimen hallussapito yleisellä paikalla on laitonta, ja rikosnimikkeenä on vaarallisen esineen hallussapito. Poliisi ei löytänyt sumutinta, jota epäilty käytti, sanoo tutkinnanjohtaja Marja Väätti.

Rikoskokonaisuus ei etene syyteharkintaan vaan sovitteluun, koska epäilty oli tekoaikaan 14-vuotias.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory