Poliisi kaipaa edelleen apua Euran vainajan tunnistamiseksi

NordenBladet — Poliisi epäilee vainajan olevan vuodenvaihteessa riistakameraan taltioitunut mies.Lounais-Suomen poliisi on edistynyt Eurassa 4. kesäkuuta kuolleena löydetyn henkilön tapauksessa. Poliisi pitää todennäköisenä, että henkilö on riistakamerakuvaan vuodenvaihteessa taltioitunut mies. Mies on liikkunut maastossa Juhanistontien ampumaradan läheisyydessä ainakin ennen vuodenvaihdetta. Hän taltioitui riistakameran kuvaan 31.12.2023. Lisäksi poliisille on selvinnyt, että paikallinen metsästäjä tapasi hyvin todennäköisesti saman miehen samalla alueella jo 28. joulukuuta. Mies puhui metsästäjälle suomea. Vainajan henkilöllisyys on edelleen epäselvä, joten poliisi pyytää yleisöltä vihjeitä vainajan tunnistamiseksi. Vainaja on hoikka ja alle 180 cm pitkä. Hänen päällään oli tumma Stock & Hank -merkkinen talvitakki ja jalassa Sorel Caribou -merkkiset talvikengät. Lisäksi hänellä oli Wood Fellas Raflect -merkkiset harmaanruskeat silmälasit. Vihjeet voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Poliisi epäilee vainajan olevan vuodenvaihteessa riistakameraan taltioitunut mies.

Lounais-Suomen poliisi on edistynyt Eurassa 4. kesäkuuta kuolleena löydetyn henkilön tapauksessa. Poliisi pitää todennäköisenä, että henkilö on riistakamerakuvaan vuodenvaihteessa taltioitunut mies.

 

Mies on liikkunut maastossa Juhanistontien ampumaradan läheisyydessä ainakin ennen vuodenvaihdetta. Hän taltioitui riistakameran kuvaan 31.12.2023. Lisäksi poliisille on selvinnyt, että paikallinen metsästäjä tapasi hyvin todennäköisesti saman miehen samalla alueella jo 28. joulukuuta. Mies puhui metsästäjälle suomea.

 

Vainajan henkilöllisyys on edelleen epäselvä, joten poliisi pyytää yleisöltä vihjeitä vainajan tunnistamiseksi. Vainaja on hoikka ja alle 180 cm pitkä. Hänen päällään oli tumma Stock & Hank -merkkinen talvitakki ja jalassa Sorel Caribou -merkkiset talvikengät. Lisäksi hänellä oli Wood Fellas Raflect -merkkiset harmaanruskeat silmälasit.

 

Vihjeet voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory