Riita äityi pahoinpitelyksi Taivassalossa

NordenBladet — Lounais-Suomen poliisi sai juhannusaattona ilmoituksen epäillystä pahoinpitelystä kesämökillä Taivassalossa. Juhannuspäivänä poliisi tavoitti epäillyn rattijuopon Uudessakaupungissa.Poliisi epäilee miehen syyllistyneen vammantuottamukseen ajamalla iäkkään naisen päälle Uudessakaupungissa kaupan parkkipaikalla. Tilanne tapahtui lauantaina 15. kesäkuuta. Nainen loukkaantui tilanteessa, kun auto osui häntä kohti voimalla.Saman lauantain yönä Uudessakaupungissa vietiin jälleen suoramyyntikojun kassalipas. Nuori mies oli mennyt myyntipisteen sisälle ja irrottanut kulmahiomakoneella kassana toimineen maitokannun, joka oli kiinnitetty kettingeillä seinään. Epäilty vei myös noin 10–20 euron vaihtokassan.Epäilty pahoinpitely TaivassalossaKuusikymppisen naisen epäillään syyllistyneen noin 25-vuotiaan naisen pahoinpitelyyn juhannusaattona. Poliisin tietojen mukaan seurue oli ollut viettämässä juhannusta kesämökillä, kun osapuolille oli tullut riitaa ja vanhempi nainen oli kuristanut nuorempaa naista. Asianomistajalle ei jäänyt tilanteesta vammoja.Törkeä rattijuopumus juhannuspäivän iltanaKolmekymppisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Uudessakaupungissa lauantaina illalla noin kello yhdentoista aikaan. Partio sai hätäkeskukselta ilmoituksen ajamaan lähteneestä humalaisesta miehestä, jolla oli kyydissään lapsi. Mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin ensin noin 1,9 promillen lukeman ja myöhemmin hieman yli kahden promillen lukeman. Mies vietiin jatkotoimenpiteisiin ja lapsi toimitettiin turvallisesti kotiinsa.

Lounais-Suomen poliisi sai juhannusaattona ilmoituksen epäillystä pahoinpitelystä kesämökillä Taivassalossa. Juhannuspäivänä poliisi tavoitti epäillyn rattijuopon Uudessakaupungissa.

Poliisi epäilee miehen syyllistyneen vammantuottamukseen ajamalla iäkkään naisen päälle Uudessakaupungissa kaupan parkkipaikalla. Tilanne tapahtui lauantaina 15. kesäkuuta. Nainen loukkaantui tilanteessa, kun auto osui häntä kohti voimalla.

Saman lauantain yönä Uudessakaupungissa vietiin jälleen suoramyyntikojun kassalipas. Nuori mies oli mennyt myyntipisteen sisälle ja irrottanut kulmahiomakoneella kassana toimineen maitokannun, joka oli kiinnitetty kettingeillä seinään. Epäilty vei myös noin 10–20 euron vaihtokassan.

Epäilty pahoinpitely Taivassalossa

Kuusikymppisen naisen epäillään syyllistyneen noin 25-vuotiaan naisen pahoinpitelyyn juhannusaattona. Poliisin tietojen mukaan seurue oli ollut viettämässä juhannusta kesämökillä, kun osapuolille oli tullut riitaa ja vanhempi nainen oli kuristanut nuorempaa naista. Asianomistajalle ei jäänyt tilanteesta vammoja.

Törkeä rattijuopumus juhannuspäivän iltana

Kolmekymppisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Uudessakaupungissa lauantaina illalla noin kello yhdentoista aikaan. Partio sai hätäkeskukselta ilmoituksen ajamaan lähteneestä humalaisesta miehestä, jolla oli kyydissään lapsi. Mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin ensin noin 1,9 promillen lukeman ja myöhemmin hieman yli kahden promillen lukeman. Mies vietiin jatkotoimenpiteisiin ja lapsi toimitettiin turvallisesti kotiinsa.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory