Rovaniemen IV-hautausmaalla on tehty ilkivaltaa

NordenBladet — Rovaniemen IV-hautausmaalla Viirinkankaalla on kaadettu juhannuksen aikana 12 hautakiveä.Rovaniemen seurakunta, tai vaihtoehtoisesti poliisi, ottaa yhteyttä niihin omaisiin, joiden läheisten hautakivet on kaadettu. Omaiset voivat halutessaan tehdä rikosilmoituksen asiasta.Hautakivet on kaadettu torstai-iltapäivän 20.6.2024 ja sunnuntaiaamun 21.6.2024 välisenä aikana. Hautakivien pohjat ovat tasaisia eikä kaatuminen ole johtunut hautamerkin painumisesta tai muusta luonnollisesta syystä. Kaikki kaadetut hautakivet ovat hautaosastolla 2. Hautausmaalla toisaalla on itsekseen kaatuneita kiviä, jotka eivät liity tähän tapaukseen.Poliisi tutkii hautakivien kaatamista nimikkeellä hautarauhan rikkominen.Lapin poliisilaitos pyytää silminnäkijöitä ilmoittamaan havainnosta poliisille sähköpostiin vihjeet.lappi@poliisi.fi, puhelinvastaajaan 0295 466 259 tai Whatsappiin 050415 5803.Poliisi ei tiedota tapauksesta tässä vaiheessa enempää.

Rovaniemen IV-hautausmaalla Viirinkankaalla on kaadettu juhannuksen aikana 12 hautakiveä.

Rovaniemen seurakunta, tai vaihtoehtoisesti poliisi, ottaa yhteyttä niihin omaisiin, joiden läheisten hautakivet on kaadettu. Omaiset voivat halutessaan tehdä rikosilmoituksen asiasta.

Hautakivet on kaadettu torstai-iltapäivän 20.6.2024 ja sunnuntaiaamun 21.6.2024 välisenä aikana. Hautakivien pohjat ovat tasaisia eikä kaatuminen ole johtunut hautamerkin painumisesta tai muusta luonnollisesta syystä. Kaikki kaadetut hautakivet ovat hautaosastolla 2. Hautausmaalla toisaalla on itsekseen kaatuneita kiviä, jotka eivät liity tähän tapaukseen.

Poliisi tutkii hautakivien kaatamista nimikkeellä hautarauhan rikkominen.

Lapin poliisilaitos pyytää silminnäkijöitä ilmoittamaan havainnosta poliisille sähköpostiin vihjeet.lappi@poliisi.fi, puhelinvastaajaan 0295 466 259 tai Whatsappiin 050415 5803.

Poliisi ei tiedota tapauksesta tässä vaiheessa enempää.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory