Poliisi on edistynyt Leppävirralla juhannuksena tapahtuneen kuolonkolarin tutkinnassa

NordenBladet — Leppävirralla Vehmersalmentiellä tapahtui 22.6.2024 liikenneonnettomuus, jossa oli osallisena vastakkaisista suunnista tulleet pakettiauto ja henkilöauto. Ilmoitus onnettomuudesta tuli hätäkeskukseen kello 00.20 aikaan. Onnettomuuspaikka on Vehmersalmentiellä Leppävirran suunnasta tultaessa noin 1,5 kilometriä ennen Konnuslahtea.Onnettomuudessa tapahtumapaikalle menehtyi pakettiautoa kuljettanut nuori, täysi-ikäinen mies ja kaksi henkilöautossa matkustajana ollutta miestä. Henkilöauton takapenkille menehtynyt paikallinen mies oli syntynyt vuonna 1939. Henkilöauton etupenkillä matkustajana ollut mies oli syntynyt 1980-luvun loppupuolella ja hän oli Italian kansalainen.Esitutkinnassa saatujen tietojen mukaan pakettiauto oli tulossa Leppävirran suunnasta. Alustavien tietojen mukaan pakettiauton kuljettaja käytti tilanteessa huomattavaa nopeutta. Alustavien käytettävissä olevien tietojen mukaan pakettiauton kuljettaja oli vasemmalle kaartuvassa mutkassa käyttänyt vastaantulevien kaistaa ja törmännyt Leppävirran suuntaan matkalla olleen pienen henkilöauton keulaan. Törmäyksen seurauksena henkilöauto syttyi palamaan.Henkilöauto kuljettanut 1990 -luvulla syntynyt nainen loukkaantui onnettomuudessa vakavasti. Hänet toimitettiin Kuopion Yliopistolliseen sairaalaan. Onnettomuudessa loukkaantuneen naisen saamat vammat ovat sellaisia, ettei poliisilla toistaiseksi ole ollut mahdollisuutta kuulla tai puhuttaa häntä.Esitutkinnassa rikosnimikkeinä ovat törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, kuolemantuottamukset ja ruumiinvamman tuottamus. Rikosnimikkeet ja niiden tekomuodot tarkentuvat esitutkinnan edetessä. Onnettomuudessa menehtyneiden osalta tutkinta jatkuu kuolemansyyn selvittämisenä. 

Leppävirralla Vehmersalmentiellä tapahtui 22.6.2024 liikenneonnettomuus, jossa oli osallisena vastakkaisista suunnista tulleet pakettiauto ja henkilöauto. Ilmoitus onnettomuudesta tuli hätäkeskukseen kello 00.20 aikaan. Onnettomuuspaikka on Vehmersalmentiellä Leppävirran suunnasta tultaessa noin 1,5 kilometriä ennen Konnuslahtea.

Onnettomuudessa tapahtumapaikalle menehtyi pakettiautoa kuljettanut nuori, täysi-ikäinen mies ja kaksi henkilöautossa matkustajana ollutta miestä. Henkilöauton takapenkille menehtynyt paikallinen mies oli syntynyt vuonna 1939. Henkilöauton etupenkillä matkustajana ollut mies oli syntynyt 1980-luvun loppupuolella ja hän oli Italian kansalainen.

Esitutkinnassa saatujen tietojen mukaan pakettiauto oli tulossa Leppävirran suunnasta. Alustavien tietojen mukaan pakettiauton kuljettaja käytti tilanteessa huomattavaa nopeutta. Alustavien käytettävissä olevien tietojen mukaan pakettiauton kuljettaja oli vasemmalle kaartuvassa mutkassa käyttänyt vastaantulevien kaistaa ja törmännyt Leppävirran suuntaan matkalla olleen pienen henkilöauton keulaan. Törmäyksen seurauksena henkilöauto syttyi palamaan.

Henkilöauto kuljettanut 1990 -luvulla syntynyt nainen loukkaantui onnettomuudessa vakavasti. Hänet toimitettiin Kuopion Yliopistolliseen sairaalaan. Onnettomuudessa loukkaantuneen naisen saamat vammat ovat sellaisia, ettei poliisilla toistaiseksi ole ollut mahdollisuutta kuulla tai puhuttaa häntä.

Esitutkinnassa rikosnimikkeinä ovat törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, kuolemantuottamukset ja ruumiinvamman tuottamus. Rikosnimikkeet ja niiden tekomuodot tarkentuvat esitutkinnan edetessä. Onnettomuudessa menehtyneiden osalta tutkinta jatkuu kuolemansyyn selvittämisenä.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory