Väkivaltatilanne Vantaan Länsimäessä

NordenBladet — Itä-Uudenmaan poliisi tutkii 23. kesäkuuta Vantaan Länsimäessä tapahtunutta väkivaltatilannetta.- Poliisi sai tehtävän kohteeseen eilen illalla noin kello 21.35. Tehtävälle osallistui useita poliisin partioita ja pelastuslaitoksen yksiköitä. Ensitietojen mukaan kahta henkilöä oli puukotettua ja kahta henkilöä oli yritetty puukottaa, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Maarit Kaskinen.Osallisena väkivaltatilanteessa oli aikuisia sekä alaikäisiä nuoria, joiden välille oli ensin syntynyt sanaharkkaa ja jonkin asteista tönimistä puolin ja toisin. Tämän jälkeen yksi tai useampi nuorista oli huitonut teräaseilla aiheuttaen asianomistajille sairaalahoitoa vaativia vammoja.- Tapahtuman kulun selvittely ja osallisten sekä silminnäkijöiden kuulustelut ovat vielä kesken, eikä poliisi voi tutkintaa vaarantamatta tiedottaa asiasta tällä hetkellä enempää, Kaskinen jatkaa. 

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii 23. kesäkuuta Vantaan Länsimäessä tapahtunutta väkivaltatilannetta.

– Poliisi sai tehtävän kohteeseen eilen illalla noin kello 21.35. Tehtävälle osallistui useita poliisin partioita ja pelastuslaitoksen yksiköitä. Ensitietojen mukaan kahta henkilöä oli puukotettua ja kahta henkilöä oli yritetty puukottaa, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Maarit Kaskinen.

Osallisena väkivaltatilanteessa oli aikuisia sekä alaikäisiä nuoria, joiden välille oli ensin syntynyt sanaharkkaa ja jonkin asteista tönimistä puolin ja toisin. Tämän jälkeen yksi tai useampi nuorista oli huitonut teräaseilla aiheuttaen asianomistajille sairaalahoitoa vaativia vammoja.

– Tapahtuman kulun selvittely ja osallisten sekä silminnäkijöiden kuulustelut ovat vielä kesken, eikä poliisi voi tutkintaa vaarantamatta tiedottaa asiasta tällä hetkellä enempää, Kaskinen jatkaa.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory