Juuassa valtatiellä häiriköinyttä miestä epäillään virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta

NordenBladet — Poliisille ilmoitettiin 24.6.2024 noin kello 1.30 aikaan, että mieshenkilö oli uhannut käsiaseella ulkopuolisia henkilöitä Valtatie 6 varrella Juuan Nunnanlahdessa aikaisemmin saman yön aikana. Paikalle lähetettiin useita poliisipartioita ja ensihoidon yksikkö.Poliisi tavoitti kyseisen miehen Valtatie 6 varrelta Juuan Nunnanlahdesta. Mieshenkilön hallussa havaittiin pistoolimallinen käsiase. Poliisi sai mieheen neuvotteluyhteyden ja hänet saatiin luopumaan aseesta neuvottelujen jälkeen. Mies uhkasi aseella tilanteen aikana useita kertoja myös poliiseja. Miehen hallussa ollut ase on alustavien tutkimusten perusteella starttipistooli.Rikoksesta epäilty on 19-vuotias nurmeslainen mies. Häntä epäillään tällä hetkelle virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, laittomasta uhkauksesta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta. Epäilty on tällä hetkellä viranomaisten hallussa.  

Poliisille ilmoitettiin 24.6.2024 noin kello 1.30 aikaan, että mieshenkilö oli uhannut käsiaseella ulkopuolisia henkilöitä Valtatie 6 varrella Juuan Nunnanlahdessa aikaisemmin saman yön aikana. Paikalle lähetettiin useita poliisipartioita ja ensihoidon yksikkö.

Poliisi tavoitti kyseisen miehen Valtatie 6 varrelta Juuan Nunnanlahdesta. Mieshenkilön hallussa havaittiin pistoolimallinen käsiase. Poliisi sai mieheen neuvotteluyhteyden ja hänet saatiin luopumaan aseesta neuvottelujen jälkeen. Mies uhkasi aseella tilanteen aikana useita kertoja myös poliiseja. Miehen hallussa ollut ase on alustavien tutkimusten perusteella starttipistooli.

Rikoksesta epäilty on 19-vuotias nurmeslainen mies. Häntä epäillään tällä hetkelle virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, laittomasta uhkauksesta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta. Epäilty on tällä hetkellä viranomaisten hallussa. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory