Oulussa rauhallinen paluu arkeen 

NordenBladet — Hätäkeskukseen tuli useita soittoja yöllisistä haulikon laukauksista Iissä. Partiot kävivät tarkastamassa tilanteen ja saivat selville, että kyseessä oli rakettien ammuskelu.Oulun kenttäjohtoalueella päätettiin juhannusviikonloppu aika lailla rauhallisesti. Alueen partiot ajoivat sunnuntai-illan ja maanantaiaamun välisen työvuoronsa aikana reilu 50 tehtävää. Koko poliisilaitoksen alueella tehtäviä oli yhteensä hieman yli 90.Suurin osa tehtävistä johtui jälleen kerran liiallisesta alkoholin nauttimisesta ja repertuaari oli vanha tuttu: maassa pötköttelyä, erinäistä riehumista ja muuta häiritsevää touhua. Hätäkeskukseen tuli useita soittoja yöllisistä haulikon laukauksista Iissä. Partiot kävivät tarkastamassa tilanteen ja saivat selville, että kyseessä oli rakettien ammuskelu. Paukuttelijalle kirjoitettiin sakko. Soittoja tuli myös koulujen ja kauppojen katolla luvatta olevista nuorista, sillalta hyppivistä lapsista ja kovaäänistä moporallia pyörittävistä teineistä.  

Hätäkeskukseen tuli useita soittoja yöllisistä haulikon laukauksista Iissä. Partiot kävivät tarkastamassa tilanteen ja saivat selville, että kyseessä oli rakettien ammuskelu.

Oulun kenttäjohtoalueella päätettiin juhannusviikonloppu aika lailla rauhallisesti. Alueen partiot ajoivat sunnuntai-illan ja maanantaiaamun välisen työvuoronsa aikana reilu 50 tehtävää. Koko poliisilaitoksen alueella tehtäviä oli yhteensä hieman yli 90.

Suurin osa tehtävistä johtui jälleen kerran liiallisesta alkoholin nauttimisesta ja repertuaari oli vanha tuttu: maassa pötköttelyä, erinäistä riehumista ja muuta häiritsevää touhua. 

Hätäkeskukseen tuli useita soittoja yöllisistä haulikon laukauksista Iissä. Partiot kävivät tarkastamassa tilanteen ja saivat selville, että kyseessä oli rakettien ammuskelu. Paukuttelijalle kirjoitettiin sakko. Soittoja tuli myös koulujen ja kauppojen katolla luvatta olevista nuorista, sillalta hyppivistä lapsista ja kovaäänistä moporallia pyörittävistä teineistä. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory