Juhannusjuhlinta rauhoittunut Lapissa

NordenBladet — Juhannusjuhlinta on jatkunut Lapissa lauantaina rauhallisemmissa merkeissä. Poliisi poimi liikenteestä muutaman päihtyneenä autoa ajaneen kuljettajan. Havaintoja pyydetään Kemijärvellä tapahtuneesta pahoinpitelystä.Törkeä rattijuopumus Kolarissa

Juhannusjuhlinta on jatkunut Lapissa lauantaina rauhallisemmissa merkeissä. Poliisi poimi liikenteestä muutaman päihtyneenä autoa ajaneen kuljettajan. Havaintoja pyydetään Kemijärvellä tapahtuneesta pahoinpitelystä.

Törkeä rattijuopumus Kolarissa

Poliisin partio tavoitti hätäkeskukseen tehdyn ilmoituksen perusteella autoa päihtyneenä kuljettaneen miehen Kolarissa lauantaina päivällä. Mies puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittäneet lukemat ja hänet otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä.

Meri-Lapissa rattijuopumuksia

Meri-Lapissa jäi kiinni kaksi epäiltyä rattijuoppoa. Ylitorniolla ajaneesta tuli muutama ilmoituksia hätäkeskukseen 22.6.2024 kello 17.00. Poliisi tavoitti kyseisen ajoneuvon liikenteestä. Kuljettaja oli silminnähden tokkurainen ja hänen ajotyylinsä oli seilaava. Kuljettajalle suoritettu huumausaineen pikatesti oli positiivinen bentsoille, kannabikselle ja amfetamiinille.

Kemissä liikennevalvonnan yhteydessä 23.6.2024 kello 02.00 kuljettajalle suoritettu puhalluskoe oli nolla, mutta huumausaineen pikatesti oli positiivinen amfetamiinille ja kokaiinille. Kuljettajan ajo-oikeus oli myös vanhentunut.

Havaintopyyntö pahoinpitelystä Kemijärvellä

Poliisi pyytää havaintoja Kemijärven Valionmäellä perjantain ja lauantain välisenä yönä tapahtuneesta pahoinpitelystä. Poliisin tietojen mukaan keski-ikäinen mies oli kävellyt yksin Kemijärven keskustan suunnasta Pelkosenniementietä pitkin Särkikankaan K-Marketin ohi kohti Särkilammentietä, kun hän oli joutunut 2-3 nuoren miehen pahoinpitelemäksi. Pahoinpitelyn epäillään tapahtuneen noin klo 23-24 välillä perjantaina 21.6.

Havainnot pyydetään ilmoittamaan poliisille sähköpostiin vihjeet.lappi@poliisi.fi , puhelinvastaajaan 0295 466 259 tai Whatsappiin 050415 5803.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory