Pohjois-Savossa jatkettiin juhannuksen juhlintaa.

NordenBladet — Poliisin kannalta juhannuksen juhlinta jatkui vilkkaampana tehtävämäärien osalta Pohjois-Savossa.Tehtävärintamalla oli Pohjois-Savossa vilkkaampaa juhannuspäivän yönä, kuin juhannusaattona. Poliisin partioilla riitti töitä läpi yön sunnuntai päivään saakka. Poliisin putkaan päätyi päihtymyksen ja häiriökäyttäytymisen vuoksi yli kymmenen henkilöä juhannuspäivän yönä. Muuten tehtävät olivat pahoinpitely ja häiriö painotteisia, joissa monessa tapauksessa alkoholi tai muut päihteet olivat mukana. Vesillä on tämän hetkisten tietojen mukaan pysytty pinnalla, eikä hukkumisia ole tullut poliisin tietoon Pohjois-Savossa juhannuksen aikana.

Poliisin kannalta juhannuksen juhlinta jatkui vilkkaampana tehtävämäärien osalta Pohjois-Savossa.

Tehtävärintamalla oli Pohjois-Savossa vilkkaampaa juhannuspäivän yönä, kuin juhannusaattona. Poliisin partioilla riitti töitä läpi yön sunnuntai päivään saakka. Poliisin putkaan päätyi päihtymyksen ja häiriökäyttäytymisen vuoksi yli kymmenen henkilöä juhannuspäivän yönä. Muuten tehtävät olivat pahoinpitely ja häiriö painotteisia, joissa monessa tapauksessa alkoholi tai muut päihteet olivat mukana. Vesillä on tämän hetkisten tietojen mukaan pysytty pinnalla, eikä hukkumisia ole tullut poliisin tietoon Pohjois-Savossa juhannuksen aikana.

Eteläisellä Kallavedellä oli kahden vesijetin törmäys lauantaina 22.6 iltapäivällä. Tapahtunutta tutkitaan liikenne turvallisuuden vaarantamisena. Turmassa oli osallisena neljä täysi-ikäistä henkilöä ja poliisin tietojen mukaan tapahtuneesta ei tullut vakavia henkilövahinkoja.

Kuopiossa henkilöauton kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen lauantai 22.6 illasta, puhallettuaan ajon jälkeen poliisin seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen rajan 0,53 mg/l ylittävät lukemat.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory