Juhannus sujui tavanomaisesti Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen alueella

NordenBladet — Kaakkois-Suomen poliisin tietoon ei tullut juhannuksen aikana vakavia onnettomuuksia. Liikenne sujui pääsääntöisesti rauhallisesti, isoja kolareita ei sattunut, eikä tiedossa ole hukkuneita.Kaakkois-Suomen poliisi on saanut juhannuksena yhteensä 361 kpl tehtäväilmoituksia. Tämä on hieman suurempi määrä, kuin parina aikaisempana vuonna. Eniten ovat työllistäneet ilmoitukset rattijuopoista, joista ilmoitettiin yhteensä 36 kertaa. Rattijuoppoja on tavattu 18 kpl, joista 9 kpl on puhaltanut törkeät lukemat. Vesiltä tavattiin kaksi ruorijuoppoa. Myös kotihälytyksiä ja häiriökäyttäytymisilmoituksia oli runsaasti. Juopuneita tuli säilöön yhteensä 11 kpl ja rikosperusteisesti kiinniotettuja henkilöitä oli yhteensä 12 kpl. Rikosilmoituksia on juhannuksena kirjattu yhteensä 152 kpl.

Kaakkois-Suomen poliisin tietoon ei tullut juhannuksen aikana vakavia onnettomuuksia. Liikenne sujui pääsääntöisesti rauhallisesti, isoja kolareita ei sattunut, eikä tiedossa ole hukkuneita.

Kaakkois-Suomen poliisi on saanut juhannuksena yhteensä 361 kpl tehtäväilmoituksia. Tämä on hieman suurempi määrä, kuin parina aikaisempana vuonna. Eniten ovat työllistäneet ilmoitukset rattijuopoista, joista ilmoitettiin yhteensä 36 kertaa. Rattijuoppoja on tavattu 18 kpl, joista 9 kpl on puhaltanut törkeät lukemat. Vesiltä tavattiin kaksi ruorijuoppoa. Myös kotihälytyksiä ja häiriökäyttäytymisilmoituksia oli runsaasti. Juopuneita tuli säilöön yhteensä 11 kpl ja rikosperusteisesti kiinniotettuja henkilöitä oli yhteensä 12 kpl. Rikosilmoituksia on juhannuksena kirjattu yhteensä 152 kpl.

Tieliikenteessä Kaakkois-Suomen alueella on tapahtunut kahdeksan onnettomuutta, joista neljä oli hirvieläimeen törmäämisiä. Törkeitä liikenneturvallisuuden vaarantamisia oli 3 kpl ja liikenneturvallisuuden vaarantamisia oli 23 kpl. Kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, eli kortitta ajamiseen, syyllistyi yhdeksän kuljettajaa. 

Pari vakavampaa väkivaltarikosta on kirjattu törkeinä tekomuotoina, mutta niissäkään ei ole aiheutunut vakavia henkilövahinkoja. Näistä tiedotetaan tarvittaessa ensi viikolla tarkemmin.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory