Juhannuksen vietto jatkunut Pohjois-Karjalassa maltillisesti

NordenBladet — Häiriöt juhannuksen vietossa ovat olleet Pohjois-Karjalassa maltillisia juhannuspäivän jäljeltä. Poliisin tietoon on tullut muutamia pahoinpitely tapauksia, pienehkö tieliikenneliikenneonnettomuus, sekä jonkin verran häiriökäyttäytymisiä. Liikennevalvonnan osalta myös epäillyt rattijuopumukset jäivät yksittäiseksi.Juhannuksen vietto Pohjois-Karjalassa on sujunut poliisin näkökulmasta pääosin rauhallisesti. Poliisi on lauantaina ja sunnuntain vastaisen yön aikana kirjannut muutamia pahoinpitelyistä tehtyjä rikoilmoituksia.Liikenteen osalta poliisi sai ilmoituksen Ilomantsintiellä henkilöautosta joka oli törmännyt kaiteeseen lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, onnettomuudessa vältyttiin henkilövahingoilta.Niin ikään liikennevalvonnan osalta Nurmeksessa miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen varhain sunnuntaiaamuna. Poliisi sai tehtävän Nurmeksessa päihtyneestä pakettiauton kuljettajasta. Mies puhalsi poliisin tarkkuusalkometriin tuloksen 0,69 mg/l, joka ylittää törkeän rattijuopumuksen rajan.Vaikuttaisi sille, että juhannusta on vietetty perin rauhallisesti, ja vaikka poliisi on joutunut puuttumaan jonkin verran häiriöihin, on niiden lopputuloksena ollut juhannuksen vieton jatkuminen rauhallisimmissa merkeissä. Sunnuntaiaamuun mennessä poliisin tietoon ei myöskään ole tullut yhtään hukkumistapausta Pohjois-Karjalan alueella.

Häiriöt juhannuksen vietossa ovat olleet Pohjois-Karjalassa maltillisia juhannuspäivän jäljeltä. Poliisin tietoon on tullut muutamia pahoinpitely tapauksia, pienehkö tieliikenneliikenneonnettomuus, sekä jonkin verran häiriökäyttäytymisiä. Liikennevalvonnan osalta myös epäillyt rattijuopumukset jäivät yksittäiseksi.

Juhannuksen vietto Pohjois-Karjalassa on sujunut poliisin näkökulmasta pääosin rauhallisesti. 
Poliisi on lauantaina ja sunnuntain vastaisen yön aikana kirjannut muutamia pahoinpitelyistä tehtyjä rikoilmoituksia.

Liikenteen osalta poliisi sai ilmoituksen Ilomantsintiellä henkilöautosta joka oli törmännyt kaiteeseen lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, onnettomuudessa vältyttiin henkilövahingoilta.

Niin ikään liikennevalvonnan osalta Nurmeksessa miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen varhain sunnuntaiaamuna. Poliisi sai tehtävän Nurmeksessa päihtyneestä pakettiauton kuljettajasta. Mies puhalsi poliisin tarkkuusalkometriin tuloksen 0,69 mg/l, 
joka ylittää törkeän rattijuopumuksen rajan.

Vaikuttaisi sille, että juhannusta on vietetty perin rauhallisesti, ja vaikka poliisi on joutunut puuttumaan jonkin verran häiriöihin, on niiden lopputuloksena ollut juhannuksen vieton jatkuminen rauhallisimmissa merkeissä. Sunnuntaiaamuun mennessä poliisin tietoon ei myöskään ole tullut yhtään hukkumistapausta Pohjois-Karjalan alueella.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory