Poliisin näkökulmasta juhannus sujui Länsi-Uudellamaalla normaalin viikonlopun tavoin

NordenBladet — Juhannusta vietettiin Länsi-Uudenmaan alueella melko rauhallisesti. Tehtävämäärät eivät juuri poikenneet tavallisesta kesäviikonlopusta, ja ainakin toistaiseksi vakavilta henkeen ja terveyteen kohdistuvilta rikoksilta on vältytty. Poliisin tehtävissä korostuivat etenkin erilaiset häiriökäyttäytymiset ja väkivallanteot sekä ratti- ja vesiliikennejuopumukset.Poliisi valvoi juhannusliikennettä teillä ja vesillä. Tieliikenteessä vältyttiin isommilta onnettomuuksilta.

Juhannusta vietettiin Länsi-Uudenmaan alueella melko rauhallisesti. Tehtävämäärät eivät juuri poikenneet tavallisesta kesäviikonlopusta, ja ainakin toistaiseksi vakavilta henkeen ja terveyteen kohdistuvilta rikoksilta on vältytty. Poliisin tehtävissä korostuivat etenkin erilaiset häiriökäyttäytymiset ja väkivallanteot sekä ratti- ja vesiliikennejuopumukset.

Poliisi valvoi juhannusliikennettä teillä ja vesillä. Tieliikenteessä vältyttiin isommilta onnettomuuksilta.

Vesiliikennettä poliisi valvoi Lohjanjärvellä ja Hiidenvedellä. Poliisi liikkui vesillä niin poliisilaitoksen omalla veneellä kuin kesäksi Poliisiammattikorkeakoulusta lainaan saadulla vesiskootterilla. Juhannuksen aikaan tarkastettiin yli 60 veneseuruetta, jonka seurauksena annettiin huomautuksia ja sakkoja. Haaviin jäi myös 5 ruorijuoppoa.

Lohjan Hormajärvellä sattui vesiliikenneonnettomuus, jossa seitsemän ihmistä joutui veden varaan. Kuljetuksesta vastuussa oleva henkilö puhalsi poliisin alkometriin 1.3 promillen lukemat.

Ottipa poliisi perjantaina kiinni myös riimupäässä juosseen tamman. Poliisi sai perjantaina useita ilmoituksia Karjaalla Helsingin suuntaan juoksevasta hevosesta. Ohiajajat saivat kuitenkin napattua hevosen kiinni, joten onnettomuuksilta vältyttiin. Vapaaksi päässyt hevonen odotteli bussipysäkillä poliisin kanssa omistajaansa, joka saapui nopeasti paikalle.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory