Juhannuspäivän yö Oulun poliisilaitoksen alueella

NordenBladet — Oulun poliisilaitoksen alueella poliisia työllisti sunnuntain vastaisena yönä Kalajoella juhannuksen juhlintaa jatkanut nuoriso. Oulussa ja muissa kaupunkikeskuksissa oli rauhallisempaa.Edellisen illan ja yön tapaan Kalajoella oli runsaasti juhannusta juhlivia nuoria. Alaikäisten alkoholin käytön lisäksi poliisia työllisti pahoinpitelyt, rattijuopumukset sekä muut häiriökäyttäytymiset. Nuorin rikoksesta epäillyn asemaan kirjattu henkilö oli syntynyt vuonna 2008. Tämän epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn sekä laittomaan uhkaukseen.

Oulun poliisilaitoksen alueella poliisia työllisti sunnuntain vastaisena yönä Kalajoella juhannuksen juhlintaa jatkanut nuoriso. Oulussa ja muissa kaupunkikeskuksissa oli rauhallisempaa.

Edellisen illan ja yön tapaan Kalajoella oli runsaasti juhannusta juhlivia nuoria. Alaikäisten alkoholin käytön lisäksi poliisia työllisti pahoinpitelyt, rattijuopumukset sekä muut häiriökäyttäytymiset. Nuorin rikoksesta epäillyn asemaan kirjattu henkilö oli syntynyt vuonna 2008. Tämän epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn sekä laittomaan uhkaukseen.

 

Rattijuopumuksia kirjattiin sunnuntain vastaisena yönä myös Oulussa ja Kajaanissa. Muuten yö oli Oulussa melko rauhallinen, keskustan alueella väkeä oli liikkeellä normaalia kesäviikonloppua huomattavasti vähemmän.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory