Nuori mies pakeni poliisia hurjaa ylinopeutta Paraisilla

NordenBladet — Paraisilla Saaristotiellä nuori mies jätti noudattamatta poliisin antaman pysäytysmerkin ja lähti pakenemaan kovaa ylinopeutta.Poliisi oli pitämässä ratsiaa Paraisilla Saaristotiellä Sattmarkin kohdalla juhannuspäivänä ennen puolta yötä. Ratsiapaikkaa lähestyi Paraisten suunnasta henkilöauto, joka ratsian havaitessaan teki u-käännöksen ja lähti ajamaan takaisin Paraisten suuntaan.

Paraisilla Saaristotiellä nuori mies jätti noudattamatta poliisin antaman pysäytysmerkin ja lähti pakenemaan kovaa ylinopeutta.

Poliisi oli pitämässä ratsiaa Paraisilla Saaristotiellä Sattmarkin kohdalla juhannuspäivänä ennen puolta yötä. Ratsiapaikkaa lähestyi Paraisten suunnasta henkilöauto, joka ratsian havaitessaan teki u-käännöksen ja lähti ajamaan takaisin Paraisten suuntaan.

Poliisi lähti auton perään tarkoituksena pysäyttää tämä, mutta autoilija kiihdytti nopeuttaan huomattavan kovaksi ja lähti pakenemaan poliisin antamasta pysäytysmerkistä huolimatta. Kuljettaja ohitteli vastaantulevien kaistaa käyttäen hitaampia ajoneuvoja sulkuviivoista ja huonosta näkyvyydestä piittaamatta ja ainakin yhden kerran törmäys vastaantulevan auton kanssa oli lähellä.

Ennen Kirjalansalmen siltaa kuljettaja poikkesi kiertoliittymästä hiekkatielle ja ajoi siltatyömaan varikkoalueelle. Kuljettaja pysäytti auton ja autossa olleet viisi henkilöä pakenivat maastoon juosten. Poliisi kuitenkin tavoitti kaikki autossa olleet pian ja kuljettajaksi selvisi 2005 syntynyt mies, jolla ei ollut henkilöauton kuljettamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta. Auto oli poistettu liikennekäytöstä ja siihen oli kiinnitetty väärä rekisterikilpi.

Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory