Pohjois-Savossa juhannuksena oltiin ajoneuvoilla liikenteessä päihtyneenä.

NordenBladet — Pohjois-Savossa juhannusaattona jäi viisi kuljettajaa kiinni törkeästä rattijuopumuksesta, 1 kuljettaja rattijuopumuksesta ja 1 kuljettaja vesiliikennejuopumuksesta. Muutamia pahoinpitelyjä oli ollut myös. Muuten yleisilme juhannuksen viettoon oli melko rauhallinen.Tieliikenteessä törkeistä rattijuopumuksista neljä oli tapahtunut Kuopion alueella ja yksi Kiuruvedellä. Puhallus tulokset seulonta alkometreihin olivat olleet 0,53mg/l – 1,26mg/l välillä. Näistä kolmessa tapauksessa, kuljettajat päätyivät kiinniotettuna poliisiasemalle. Kulkuvälineinä näissä tapauksissa oli ollut kolmessa henkilöauto, yhdessä pakettiauto ja yhdessä mönkijä.

Pohjois-Savossa juhannusaattona jäi viisi kuljettajaa kiinni törkeästä rattijuopumuksesta, 1 kuljettaja rattijuopumuksesta ja 1 kuljettaja vesiliikennejuopumuksesta. Muutamia pahoinpitelyjä oli ollut myös. Muuten yleisilme juhannuksen viettoon oli melko rauhallinen.

Tieliikenteessä törkeistä rattijuopumuksista neljä oli tapahtunut Kuopion alueella ja yksi Kiuruvedellä. Puhallus tulokset seulonta alkometreihin olivat olleet 0,53mg/l – 1,26mg/l välillä. Näistä kolmessa tapauksessa, kuljettajat päätyivät kiinniotettuna poliisiasemalle. Kulkuvälineinä näissä tapauksissa oli ollut kolmessa henkilöauto, yhdessä pakettiauto ja yhdessä mönkijä.

Yksi henkilöauton kuljettaja oli Kuopion taajama alueella puhaltanut juhannusaaton aamulla kello 10 jälkeen poliisin tarkkuusalkometriin 0,42mg/l lukemat, joten häntä epäillään rattijuopumuksesta.

Kallavedellä Kuopiossa poliisi puhallutti veneilijän, joka oli puhaltanut poliisiasemalla tarkkuusalkometriin 0,49 mg/l lukemat, joten häntä epäillään vesiliikennejuopumuksesta.

Juhannusaattona oli myös muutamia pahoinpitelyjä Pohjois-Savossa, mutta näistä ei tullut osallisille suurempia vammoja.

Poliisilailla kiinniotettuna Kuopion poliisiaseman putkaan päätyi erilaisten häiriökäyttäytymisien vuoksi alle kymmenen juhannuksen juhlijaa.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory