Juhannus sujunut perinteisissä ja työntäyteisissä merkeissä Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen alueella

NordenBladet — Itä-Uudenmaan poliisi jatkaa juhannusaattona 21. kesäkuuta Järvenpäässä ja Hyvinkäällä tapahtuneiden epäiltyjen tuhotöiden tutkintaa.Hyvinkään Puistokadulla sijaitsevien viljasiilojen yhteydessä olevat rakenteet kärsivät pahoja vahinkoja perjantaiyönä. Poliisipartiot ja useat pelastustoimen yksilöt hälytettiin tehtävälle puolen yön jälkeen. Poliisi on tehnyt kohteessa paikkatutkintaa ja asiaa tutkitaan epäiltynä tuhotyönä.Keravalla aamuyöllä 21. kesäkuuta toisella tehtävällä ollut poliisipartio huomasi toisen tulipalon Keravantien varressa. Tyhjillään oleva kaksikerroksinen rintamamiestalo oli täyden palon vaiheessa. Kiinteistössä ei ollut asukkaita sisällä. Rakennusta on käytetty harrastetoimintaan. Itä-Uudenmaan poliisi jatkaa tapahtuneen tutkintaa rikosnimikkeellä tuhotyö.– Näillä kahdella palolla ei näytä olevan yhteyttä toisiinsa, kertoo Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivystävä tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Asko Sartanen.– Yleisesti juhannuksen vietto on näkynyt poliisilaitoksen alueella muun muassa useina rattijuopumuksina, niin tieliikenteessä kuin vesilläkin. Myös erilaiset järjestyshäiriöt ja pahoinpitelyt ovat työllistäneet partioita ja rikostutkijoita juhannuksen aikana, Sartanen sanoo.

Itä-Uudenmaan poliisi jatkaa juhannusaattona 21. kesäkuuta Järvenpäässä ja Hyvinkäällä tapahtuneiden epäiltyjen tuhotöiden tutkintaa.

Hyvinkään Puistokadulla sijaitsevien viljasiilojen yhteydessä olevat rakenteet kärsivät pahoja vahinkoja perjantaiyönä. Poliisipartiot ja useat pelastustoimen yksilöt hälytettiin tehtävälle puolen yön jälkeen. Poliisi on tehnyt kohteessa paikkatutkintaa ja asiaa tutkitaan epäiltynä tuhotyönä.

Keravalla aamuyöllä 21. kesäkuuta toisella tehtävällä ollut poliisipartio huomasi toisen tulipalon Keravantien varressa. Tyhjillään oleva kaksikerroksinen rintamamiestalo oli täyden palon vaiheessa. Kiinteistössä ei ollut asukkaita sisällä. Rakennusta on käytetty harrastetoimintaan. Itä-Uudenmaan poliisi jatkaa tapahtuneen tutkintaa rikosnimikkeellä tuhotyö.

– Näillä kahdella palolla ei näytä olevan yhteyttä toisiinsa, kertoo Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivystävä tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Asko Sartanen.

– Yleisesti juhannuksen vietto on näkynyt poliisilaitoksen alueella muun muassa useina rattijuopumuksina, niin tieliikenteessä kuin vesilläkin. Myös erilaiset järjestyshäiriöt ja pahoinpitelyt ovat työllistäneet partioita ja rikostutkijoita juhannuksen aikana, Sartanen sanoo.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory