Oulun ja lähikuntien Juhannusaatto

NordenBladet — Ouluun ja sen lähialueille kirjattiin poliisille noin 130 tehtävää. Kalajoen hiekkasärkien alueelle poliisille tuli 70 tehtäväilmoitusta.Oulun alueen tehtävät johtuivat pääsääntöisesti häiriökäyttäytymisistä, humalaisten säilöönotoista sekä nujakoinneista. Kotihälytyksiä oli jonkin verran, samoin rattijuopumusilmoituksia. Vakavilta rikoksilta vältyttiin ja itse Oulun ydinkeskustassa oli varsin rauhallista.Kalajoen Hiekkasärkillä juhannuksen juhlijoita oli enemmän kuin viime vuonna. Paikalla oli nuoria ja nuoria aikuisia. Tehtävät aiheutuivat etupäässä humalaisten nujakoinneista, häiriökäyttäytymisestä sekä humalaisten säilööntoista. Rattijuopumuksia oli pari kappaletta. Vakavilta rikoksilta on tähän mennessä Kalajoella vältytty.

Ouluun ja sen lähialueille kirjattiin poliisille noin 130 tehtävää. Kalajoen hiekkasärkien alueelle poliisille tuli 70 tehtäväilmoitusta.

Oulun alueen tehtävät johtuivat pääsääntöisesti häiriökäyttäytymisistä, humalaisten säilöönotoista sekä nujakoinneista. Kotihälytyksiä oli jonkin verran, samoin rattijuopumusilmoituksia. Vakavilta rikoksilta vältyttiin ja itse Oulun ydinkeskustassa oli varsin rauhallista.

Kalajoen Hiekkasärkillä juhannuksen juhlijoita oli enemmän kuin viime vuonna. Paikalla oli nuoria ja nuoria aikuisia. Tehtävät aiheutuivat etupäässä humalaisten nujakoinneista, häiriökäyttäytymisestä sekä humalaisten säilööntoista. Rattijuopumuksia oli pari kappaletta. Vakavilta rikoksilta on tähän mennessä Kalajoella vältytty.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory