Poliisi tutkii Säynätsalon satamassa tapahtunutta epäiltyä veneen anastamisyritystä

NordenBladet — Jyväskylän Säynätsalossa irrallaan löytyneen veneen tapaukseen ei epäillä liittyvän henkilövahinkoja. Poliisi tutkii asiaa epäiltynä varkauden yrityksenä.Hätäkeskukseen ilmoitettiin torstaina 20.6.2024 klo 8 aikaan Jyväskylässä Säynätsalon satamassa irrallaan ajelehtivasta lasikuituveneestä. Ilmoittajan tekemien havaintojen perusteella paikalle hälytettiin pelastuslaitoksen ja poliisin yksiköitä.

Jyväskylän Säynätsalossa irrallaan löytyneen veneen tapaukseen ei epäillä liittyvän henkilövahinkoja. Poliisi tutkii asiaa epäiltynä varkauden yrityksenä.

Hätäkeskukseen ilmoitettiin torstaina 20.6.2024 klo 8 aikaan Jyväskylässä Säynätsalon satamassa irrallaan ajelehtivasta lasikuituveneestä. Ilmoittajan tekemien havaintojen perusteella paikalle hälytettiin pelastuslaitoksen ja poliisin yksiköitä.

Pelastuslaitos ja poliisi tarkistivat tapahtuma-alueen ja vesistön sen varalta, että veneestä olisi joutunut ihminen veden varaan. Etsinnöissä ei löytynyt ketään.

Poliisin tekemien tutkimusten perusteella on syytä epäillä, että vene on joutunut irralleen siihen kohdistuneen anastusyrityksen seurauksena. Poliisi otti myöhemmin päivällä kiinni Muuramesta yhden henkilön rikoksesta epäiltynä. Poliisi jatkaa tapahtuneen selvittämistä epäiltynä varkauden yrityksenä.

Poliisin tekemien selvitysten perusteella ei ole syytä epäillä, että ketään olisi tapahtuneen johdosta avun tarpeessa tai kadoksissa.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory